Lyden av Musikkhøgskolen bilde web_2000.jpg

Lyden av Musikkhøgskolen

Fra 23. til 26. mars fyller studenter og ansatte Oslo sentrum med lyden av Musikkhøgskolen. 

Pling, bom, ding, bam, laaa, oooh, skrætsj. sproing, tam - lyden av Musikkhøgskolen kan være så mangt. Med over 600 studenter og 200 ansatte innen nær sagt alle musikksjangre, er vi landets desidert største musikalske smeltedigel. Sammen skal vi presentere alt fra tidligmusikk til de nyeste verkene fra komposisjonsstudentene, fra folkemusikk til live-elektronikk, fra de sarteste soloopptredener til fullt symfoniorkester. Det blir workshops, det blir jazz, det blir improvisasjon, det blir opera, det blir forskningspresentasjoner, det blir barnekonserter – og mer.

Nå smeller vi for første gang til med en fire dagers festival. Vi vil sette preg på store deler av bybildet med konserter, presentasjoner, workshops og stunts fra alle fagmiljøene våre, på Sentralen, NMH, Kulturkirken Jakob, Operaen og plassen utenfor, Universitetsbiblioteket på Blindern, Oslo S og sentrale T-banestasjoner.

Se det foreløpige festivalprogrammet

Flere flater ledig

Selv om mye av programmet er lagt, er det fortsatt åpne flater og muligheter til å bli med på prosjekter. Studenter og ansatte kan foreslå korte konserter (maksimum 20 minutter!) i enkle formater. (NB: Frist for påmelding - tirsdag 31. januar!)

Foreslå din konsert til Lyden-festivalen

Faglig leder for prosjektet er Gunnar Flagstad. Oversikt over prosjektgruppa.

Sist oppdatert: 5. januar 2017