Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Norges musikkhøgskole og ANTI finner tonen

NMH og ANTI samarbeider om design. F.v. Jennie Andersson (ANTI), Morten Johansen (ANTI), Kjetil Asdal Bjørgan (NMH), Hege Skraastad (ANTI), Thomas Johanssen (ANTI), Karina Ayguavives Krokaa (NMH), Ingrid Holst Sollie (NMH), Stig Melón-Bratvold (ANTI), Anniken Jess Iversen (NMH), Håkon Stensholt (ANTI) og Milad Gholami (NMH).

Norges musikkhøgskole (NMH) har valgt ANTI som partner for design og utvikling av nye nettsider.

I designprosessen med nettsidene er også TRY Apt involvert som teknisk partner. Hos NMH er Anniken Jess Iversen prosjektleder. Samarbeidet er allerede godt i gang, og i løpet av 2020 vil den nye nettløsningen være på plass.

Pris for beste design

På tross av at partnerskapet er ferskt, har samarbeidet allerede båret frukter. NMHs siste årsrapport, et av ANTI og NMHs første samarbeidsprosjekter, vant nylig Farmandsprisen for beste design.

– NMH har høye ambisjoner for å være en synlig, attraktiv og profilert musikkutdanningsinstitusjon i Europa. Når vi nå skulle velge ny designpartner var det avgjørende å finne fram til entusiastiske og faglig sterke folk som kan jobbe med strategisk design og utfordre oss til å tenke nytt. Vår ambisjon er en synlighet ovenfor alle potensielle studenter, ansatte, samarbeidspartnere og kulturlivet ellers. Også er det jo litt kult å vinne en pris i ny og ne! Når vi nå allerede har vunnet Farmandsprisen for design – så jeg må si samarbeidet har fått en rakettstart, sier kommunikasjonssjef ved NMH, Kjetil A. Bjørgan.

God kjemi og stor tillit

– Det har vært utrolig morsomt for oss å vinne disse anbudene for NMH. Vi har tidligere hatt et mer uforpliktende samarbeid, og kjenner på god kjemi og stor gjensidig tillit. Nå har vi blitt enda bedre kjent med organisasjonen og personene bak, og vi gleder oss til å utforske mulighetsrommet som ligger i merkevaren fremover. NMH er en viktig aktør med høye ambisjoner, og det er alltid et fantastisk utgangspunkt for et samarbeid, sier Hege Skraastad, kundeansvarlig i ANTI.

NMHs siste årsrapport, et av ANTI og NMHs første samarbeidsprosjekter, vant nylig Farmandsprisen for beste design. Foto: Andris Visdal.

Artikler relevante