Rombooking

Om booking av møterom, undervisningsrom og konsertsaler.

Booke møterom og undervisningsrom på nett

Alle ansatte kan booke rom på nett. Bruk FEIDE-brukernavn og -passord i TimeEdit, der også timeplanene ligger. 

Etter å ha logget på, vil du se én lenke for Web booking og én for Web booking (jazz). Web booking (jazz) er kun for jazzstudenter og -ansatte. Bak denne lenken finnes et lite utvalg rom som er reservert jazzstudenter og -ansatte.

For å booke de øvrige rommene, velg lenken Web booking.

Antall tilgjengelige timer i nett-bookingen

Du har alltid 20 tilgjengelige timer framover i tid, og hver booking kan maks være på fire timer. Når en booking er overstått, blir timene frigitt, og man kan booke på nytt. Du kan booke rom 45 dager fram i tid.

Kansellere en booking

Dersom du kansellerer en booking, vil du få tilbake tiden som var bundet opp i denne bookingen. Men du kan ikke kansellere bookinger tilbake i tid.

Rom tilgjengelige for nett-booking

Ikke alle rommene på NMH er tilgjengelige for booking, og en del av de tilgjengelige rommene er allerede booket til undervisning og arrangementer, men som ansatt kan du benytte ledig kapasitet.

Booke manuelt

Trenger du å booke mer tid, eller har problemer med å booke på nett? Da kan du henvende deg i resepsjonen i første etasje og få hjelp til å gjøre bookinger.

Booke konsertsal

Booke standplass i foajeen - gjelder kun administrasjonen

De som har tilgang til Timeedit-klienten kan booke plass til stand.
To «standplasser» er tilgjengelig:

  1. 001 standplass ved kunstvegg: (foran jernveggen, ved inngangen). Her følger billettsalg-/resepsjonsmøblet med om du trenger det.
  2. 002 standplass ved kunstvegg: (foran jernveggen, nærmere kantina). Her må du sette opp løse bord.

Stands for eksterne

Om du får henvendelser utenfra med spørsmål om stands for salg, PR, info e.l, og dette ikke har noe med vår aktivitet å gjøre, videresend slike henvendelser for vurdering til rombooking@nmh.no

Vi tillater normalt ikke rene salgsstands i NMHs lokaler.

Opprydning

Rydd opp og ta bort plakater og sett billettsalg-/resepsjonsmøblet tilbake på plassen sin bak resepsjonsdisken. Selv om du skal ha stand flere dager på rad, må du uansett trille møbelet tilbake på plass før kvelden. Dette er på grunn av at det skal være ryddig og pent i foajeen når det er konserter og andre arrangmenter om kvelden.

Sist oppdatert: 15. november 2018