Kommunikasjon

Her kan du lese om profilsiden din på nett, bilder og kommunikasjonskanaler.

Orienter deg på de interne nettsidene

Nettsiden nmh.no er den viktigste informasjonskanalen ved Musikkhøgskolen. På nettsidene for ansatte finner du mye av det du trenger i arbeidshverdagen. Du kan for eksempel laste ned skjemaer, finne veiledninger og retningslinjer, finne ut hvem som sitter i ulike utvalg og lese referater fra styremøtene. Hvis du synes noe er vanskelig å finne – bruk søkefeltet.

Viktige beskjeder

Til venstre på forsiden for ansatte er det et felt hvor du finner viktig informasjon. Det som kommer opp på denne beskjedtavla bør du lese.

E-post

E-post er også en viktig informasjonskanal. Som ansatt får du din personlige e-postadresse når du starter. Denne NMH-e-postadressen sin skal du bruke til korrespondanse ved og med Musikkhøgskolen. Musikkhøgskolen har ikke mulighet til å vedlikeholde private e-postadresser, derfor er det ikke anledning til å benytte private e-postadresser i forbindelse med jobben på NMH. Det er mulighet til å videresende e-post til privat adresse. Her er brukerbeskrivelsen for å videresende e-post.

Spørsmål om brukertilgangen kan du rette til it@nmh.no 

E-postadresser til alle ansatte og studenter ligger i Global adresseliste i Outlook. E-posten kan også brukes fra datamaskiner utenfor NMH.

Kontaktinformasjon

Adressen til NMH, åpningstider, kontaktinformasjon til ansatte, etc finner du på nmh.no/kontakt.  

Din profilside på nmh.no

Alle ansatte har en profilside på nett med informasjon om stilling, seksjon, telefon, etc. På profilsiden din kan du selv legge inn og redigere flere opplysninger, som kompetanseområder, biografi, undervisning og annet. Her finner du veiledning i å redigere profilsiden din finner og andre veiledninger. Trenger du hjelp, kan du kontakte kommunikasjonsavdelingen på e-post kommunikasjon@nmh.no eller stikke innom i 3. etg.

Portrettbilde

Har du et portrettbilde du liker, kan du sende det til kommunikasjon@nmh.no og så legger vi det inn på nettsiden. Har du ikke det, vil vi ta et bilde av deg så fort som mulig.

Kontakt med presse

Alle medarbeidere står fritt til å uttale seg til media, men ledelsen er talspersoner når det dreier seg om overordnete temaer. Vi ønsker at ansatte bruker sin fagkompetanse aktivt i samfunnsdebatten. Selv om du uttaler deg om ditt fag, ikke glem at du er ansatt på NMH. Kontakt kommunikasjonsseksjonen hvis du får store presseoppslag eller trenger hjelp til å håndtere pressen.

Visuell profil, logobruk, farger, brevmaler, etc.

Vår visuelle identitet skapes av musikk og aktivitet fra konsertsaler og kantine. Gjennom direkte lyd blir logoformene du ser på nettsiden formet og oppdatert, og blir således et bilde på en åpen og aktiv høgskole. Retningslinjer for hvordan logoen skal brukes, hva som er NMHs bokstavtyper og hvordan du finner maler til brevark, power-pointer, tomt ark, ark med bare logo, etc, finner du på nettsiden under Maler og visuell identitet.

Lik Facebook-siden vår

Musikkhøgskolen har egen Facebook-side og Twitter- og Instragramprofil. Lik og følg!

Kommunikasjonsseksjonen

imported-image

Kjetil Asdal Bjørgan

Kommunikasjonssjef
Seksjon for kommunikasjon og samfunnskontakt
milad.gholami.jpg

Milad Gholami

Kommunikasjonsrådgiver
Seksjon for kommunikasjon og samfunnskontakt
imported-image

Anniken Jess Iversen

Seniorrådgiver
Seksjon for kommunikasjon og samfunnskontakt
karina.krokaa.jpg

Karina Ayguavives Krokaa

Kommunikasjonsrådgiver
Seksjon for kommunikasjon og samfunnskontakt
imported-image

Nina Nielsen

Kommunikasjonsrådgiver

Oppføringspraksis

ingrid.h.sollie.jpg

Ingrid Holst Sollie

Seniorrådgiver
Seksjon for kommunikasjon og samfunnskontakt
Sist oppdatert: 5. juni 2015