Koronatider – informasjon for studenter og ansatte (oppdateres)

Her kan du lese om digitale løsninger, hjemmekontor, karantene og finne lenke til rektors videoblogg.

Innhold på denne siden:

Smitteverninstrukser fra 18. juni

Alle studenter og ansatte har nå tilgang til NMH med adgangskortet sitt. Det er ikke lenger navnekontroll i resepsjonen. Forutsetningen er at du prøver å unngå kollektivtransport, at du føler deg frisk, og at du kan holde en meters avstand til andre. Normalen er fortsatt hjemmekontor.

På NMH vil det likevel gjelder strenge smitteverntiltak. Det er også egne regler for ensemblevirksomhet. Det er viktig at alle setter seg inn i smitteverninstruksene:

Se åpningstider   

Hva gjør jeg hvis jeg er smittet, eller tror jeg er smittet av covid-19?

Da er det viktig at du holder deg hjemme, og melder fra til korona@nmh.no slik at vi kan sette inn smitteverntiltak. Les hele veiledningen her>>

Kontakt


Eksamen i hovedinstrument – strømming

Digital masteroppgave

Vurderingsplan og emneoversikt

Trenger du noen å snakke med?

Føler du deg ensom? Sliter du med motivasjonen? Alle studenter på NMH har en studentkontakt. Studentkontakten kan være en god samtalepartner, så ikke vær redd for å ta kontakt. SiO har også rådgivere og behandlere (sio.no) du kan snakke med når det butter.


Rektors zoom

Har du noe du vil snakke med rektor om? Peter Tornquist er tilgjengelig på zoom man-ons-fre kl. 10. Gå inn i zoom og skriv inn møtenavnet rektorp>>

Rektors videoblogg

«Rektors rom» er kortfattet, direkte og personlig informasjon fra Peter Tornquist.


Digital undervisning og praktisk info ved hjemmekontor

Det er viktig at alle bruker kanalene NMH har etablert for digital undervisning – Canvas og zoom – og ikke «private løsninger».

Hjemmekontoret


Nyttige nettsteder

Opplæring i smittevern


Tid og fravær, økonomi


Reiser

Alle reiser i regi av NMH ut semesteret er innstilt. Har du selv bestilt via G-travel-portalen, kan du gå inn og avbestille der. Har du ikke bestilt den selv, kan du ta kontakt med Guri Arnesen. Avlysninger og utsettelser gjøres i samråd med nærmeste leder.

Vi forholder oss til informasjon fra Folkehelseinstituttet og reiseråd fra UD. Sett deg også inn i NMHs informasjon vedrørende reiser.


Aktuelle dokumenter

Sist oppdatert: 23. juni 2020