As Deafness Increases

Masterkonsert

Plateslippkonsert for As Deafness Increases sitt nye album i "boksen" på Kulturhuset!

 

  • Mandag 11. november 2013
  • 20.00
  • Kulturhuset (Youngstorget)

Medvirkende

Rudolf Terland Bjørnerem – gitar

Henrik Nørstebø Munkeby – trombone

Niklas Adam – elektronikk

Omtale

Trioen "As deafness increases" slipper 8. november sitt debutalbum på plateselskapet Va fongool, og markerer dette blant annet med en konsert på Kulturhuset. Niklas Adam (Tigers Mind, Purr Purr Who, Soft City) er med for anledningen som vikar og eminent gjest.

Rudolf Terland Bjørnerem - gitar

Henrik Munkeby Nørstebø - trombone

(Inga Margrete Aas - kontrabass)

+ Niklas Adam – mikser, platespillere

As deafness increases spiller akustisk musikk i gråsonen mellom komposisjon og improvisasjon. Strukturelle rammeverk fungerer som utgangspunkt for å skape musikk hvor saktegående lydlandskaper avløses av raske bevegelser og semi-melodiske passasjer. Gjennom oppløsningen av de tradisjonelle instrumentrollene og bruken av alternative spilleteknikker søker trioen etter et lydbilde som vokser forbi sine komponenter.

Inga, Rudolf og Henrik møttes i Tsjekkia sommeren 2010 som en del av "Önczkekvist improvising orchestra", og spilte inn en cd sammen med orkesteret i ORF RadioKultuhaus i Wien samme år. De tre er aktive musikere på den nasjonale- og internasjonale musikkscenen, både i soloformat og i band/ensembler som Skadedyr, Vilde&Inga, Lana trio, Aksiom og Ensemble Allegria. Trioen har turnért i Frankrike, Tyskland, Tsjekkia og Østerrike.

Forhåndslytting og info om plata.
Mer info om trioen: www.henriknorstebo.com/asdeafnessincreases
http://niklasadam.oddodd.org/