Avslutningskonsert

Kammermusikkuka

Trio Sol speler Beethovens stryketrio i G-dur, op. 9, og Kammermusikkveka sluttar med Sigstein Folgerøds oktettversjon av Brahms sonate i f-moll, op. 120.

  • Lørdag 11. november 2017
  • 18.00
  • Levinsalen
  • 150/100
Kjøp billett

Program

Ludwig van Beethoven (1770-1827): Stryketrio i G-dur, op. 9 nr. 1
– 1. sats: Adagio - Allegro con brio
– 2. sats: Adagio, ma non tanto e cantabile
– 3. sats: Scherzo (Allegro)
– 4. sats: Presto
Trio Sol: Alexandra Peral (fiolin), Ester Forsberg (bratsj) og Maria Conde Campos (cello)

Johannes Brahms (1833-1897): Sonate i f-moll op. 120, nr. 1 for klarinett og klaver (Versjon for oktett av Sigstein Folgerø)
– 1. sats: Allegro appassionato
– 2. sats:  Andante un poco Adagio
– 3. sats:  Allegretto grazioso
– 4. sats:  Vivace
Oktett: Fredrik Fors (klarinett), Johanne Lyngøy Tilrem (fløyte), Johanna Aichriedler (fagott), Nora Hannisdal (horn), Harald Aadland (fiolin), Francesca Wiersma (bratsj), Geir Tore Larsen (cello) og Thoralf Strandli Pedersen (kontrabass)

Tilbake til hovedsida>>

Om billettar

Du kan kjøpe billettar på førehand via nmh.ticketco.no. Du kan du óg kjøpe billettar i døra med kort eller Vipps. Musikkhøgskolen tar ikkje kontantar.
Les meir om billettsal ved Musikkhøgskolen.

Omtale

– Det hele begynte for tre år siden. Da entret vi podiet under kammermusikk-uka med min nybakte nonett-versjon av Brahms 4. symfoni. Målet var å skape en kammermusikalsk replika av et stort orkesterverk og utforske musikalske nyvinninger som følge av forvandlingen. I dag snur vi hele prosessen på hodet - fra smått til stort! Brahms’ sonate i f-moll op. 120 har jeg hatt gleden av å interpretere med både klarinettister og bratsjister gjennom flere år. Den byr på en uvanlig inspirerende og rik klaverstemme. Ofte har jeg lurt på hvordan visse polyfone partier ville klinget med en strykekvartett eller hvordan enkelte motiver kunne ønsket seg en fløyte, en fagott eller et horn! I kveld får vi svaret.
Sigstein Folgerø