BenReddik

Jazzseptetten BenReddik byr på poetisk lek i et unikt, friskt og nyskapende lydbilde. Deres nye plate lanseres på denne konserten. Alle tekstene er egnekomponerte og på norsk.

  • Fredag 20. mars 2015
  • 18.00
  • Majorstuen kirke

Medvirkende

BenReddik: Magnus Murphy Joelson (trombone), Morten Berger Stai (kontrabass), Knut Kvifte Nesheim (trommer), Johannes Fosse Solvang (trombone), Marte Therese Jakobsen (vokal), Camilla Hole (saksofoner) og Håkon Hagen Knudsen (saksofoner/bassklarinett)

 

Omtale

BenReddik

BenReddik er en fremmadstormende jazzseptett, samt et av de mest spennende og ambisiøse bandene fra det voksende jazzmiljøet i Stavanger. Bandet har et spennende akustisk lydbilde der blås erstatter tradisjonelle akkordinstrumenter og skaper muligheter for originale konstellasjoner innad i bandet. BenReddik har et vidtspennende utrykk med alt fra arrangerte og gjennomkomponerte strekk til åpne energiske frideler. Alle tekstene er egenkomponert og på norsk. Bandet byr på poetisk lek i et unikt, friskt og nyskapende lydbilde. Våren 2015 gir BenReddik ut sin første plate på selskapet NORCD, som er i salg på konserten.