Mesterklasse: Sheila Jordan & Ivar Antonsen

Sheila Jordan er en legende blant jazzvokalister. Ivar Antonsen er en av de mest framtredende norske jazzpianistene med ståsted i den amerikanske tradisjonen etter Bill Evans, Herbie Hancock og Chick Corea. 

  • Torsdag 13. august 2015
  • 11.00
  • Levinsalen, Norges musikkhøgskole
  • Gratis

Omtale

Sheila Jordan

Sheila Jordan er en legende blant jazzvokalister. Hun har jobbet med George Russel, Herbie Nichols, George Grunz, Carla Bley og Steve Kuhn. På 70-tallet var hun i Skandinavia og jobbet med Jan Garbarek, Arild Andersen, Palle Danielsson, Bobo Stenson og Jon Christensen. I tillegg til å være en utmerket scatsanger er Sheila Jordan en av de få som improviserer tekster som gir mening og rimer. Mesterklassen med Sheila er et must for jazzvokalister! 
Les mer

Ivar Antonsen

Ivar Antonsen (piano) er med som akkompagnatør, og er en av de mest framtredende norske jazzpianistene med ståsted i den amerikanske tradisjonen etter Bill Evans, Herbie Hancock og Chick Corea. Antonsen var i en årrekke bosatt i USA, etter hjemkomsten har han vært tilknyttet Norges musikkhøgskole som førsteamanuensis i jazzpiano og samspill.
Les mer

I samarbeid med Norges musikkhøgskole lanserer Oslo Jazzfestival åpne mesterklasser i forbindelse med Nordisk Showcase 2015