GUO
Gúo

Spillerom 18: Dobbelkonsert med Gúo og Meaas Svendsen

Spillerom 18

Dobbelkonsert med to fryktløse og improvisasjonsbaserte uttrykk, gitarduo og solo kontrabass, begge med egenart og egne komposisjoner. 

 

  • Onsdag 24. september 2014
  • 18.00
  • Levinsalen, Norges musikkhøgskole
  • Gratis

Medvirkende

Solo: Christian Meaas Svendsen (kontrabass)

Gúo: Magnus J. Grimnes (el. gitar) og Emil Brattested (el. gitar)

Omtale

Tre fremadstormende musikere gjester på Spillerom 18 

Konserten starter med kontrabassist Christian Meaas Svendsen som gjør sitt verk for solo kontrabass, «Escapade». Svendsen jobber i grenselandet mellom komposisjon og improvisasjon. Han arbeider med lengre meditative strekk med konsentrert bruk av utvidede spilleteknikker. Forbered deg på en reise inn i instrumentets soniske univers og intuisjonens uforutsigbare verden.

Gúo er en moderne gitarduo bestående av gitaristene Magnus J. Grimnes og Emil Brattested. De fremfører egne komposisjoner med en god dose improvisasjon og originale arrangementer. Musikken spenner fra det frenetiske og uforutsigbare, til rolige og pulserende landskaper. Forvent det uventede!

Spillerom 18

Denne konserten er en del av konsertserien Spillerom 18. Spillerom 18 har som mål å presentere mangfoldet av spennende musikalske prosjekter knyttet til Norges musikkhøgskole. Nytt og gammelt, bredt og smalt, kjent og ukjent.