Knut Breistein eksamensoppgave musikkteknologi

Eksamen musikkteknologi Knut Breistein, installasjon

Masterkonsert - eksamen

Knut Breistein avslutter sin mastergrad i Utøvende musikkteknologi med en installasjon som forener høylytt "non-silent film" med lydmanipulering, playstation3controller, improvisasjon, multippel videoprojisering og programmering. 

  • Fredag 30. mai 2014
  • 18.00
  • Atelier Nords Prosjektrom, Wergelandsveien 17, på baksiden av Kunstnernes Hus.
  • Gratis

Omtale

Knut Bendik Manger Breistein er en aktiv konsertgitarist & musiker med hovedbase i Oslo.
Opp gjennom årene, har han involvert seg i mange forskjellige genre, uttrykksformer og aspekter rundt det å drive med musikk, som utøving & låtskriving, opptak & produksjon, romdesign, musikk & media, video & videoredigering, programmering og lydinstallasjoner.

I sin avslutning av den to-årige Mastergraden i Utøvende Musikkteknologi ved Norges Musikkhøgskole, forenes alle disse interessene til en høylytt "non-silent film" med lydmanipulering, playstation3controller, improvisasjon, multippel videoprojisering og programmering. Flettet inn er også en interaktiv, animert fremføring av metaloger basert på utvalgte tekster av den engelske språkforskeren og antropologen Gregory Bateson. 

"ANTIent" (prosjekttittelen) reflekterer en personlig reaksjon på etablerte konsert-fremføringsnormer, og fremhever ønsket om å forene musikalsk utøvelse med tv-spill-mentalitet.

Besøk hjemmesiden her for mer info:
www.mangerbreistein.com