Encrypted Reality

Oskar Johnsen Rydh og Live Sollid Schulerud har gått sammen med utgangspunkt i sin felles forkjærlighet for progressiv rock for å skrive et helt verk basert på tematikken ny virkelighet, om å lukke seg inn og stenge følelsene ute.

Medvirkende

Live Sollid Schulerud (vokal og elektronikk)
Thea Emilie Wang (koring)
Andrea Louise Horstad (koring)
Simen Skrebergene (gitar)
Torstein Slåen (gitar)
Andreas Vangen Andersen (gitar)
Audun Barsten Johnsen (keys)
Martin Skrebergene (bass)
Kenneth Enes Kristoffersen (vibrafon og perk)
Oskar Johnsen Rydh (trommer)
Henrik Håland (trommer)
Selma French Bolstad (fiolin)
Sigrid Stubsveen (fiolin) 
Anna Rødevand (fiolin)
Marin Stallemo Bakke (fiolin)
Johanne Skansaar (bratsj)
Nanna Ikutomi Sørli (bratsj)
Joel Ring (cello)
Elfi Maria Lucia (cello)

Omtale

Velkommen til den nye virkeligheten, der du lukker deg selv inne i din egen, trygge verden mens kaoset herjer der ute. Der fargene er klare og skygger ikke finnes. Der du tyr til apatien for å skjerme deg fra alt som kan vekke følelser - både utenfor og inni deg selv. Men det betyr ikke at følelsene ikke er der.

Oskar Johnsen Rydh og Live Sollid Schulerud har gått sammen med utgangspunkt i sin felles forkjærlighet for progressiv rock for å skrive et helt verk basert på denne tematikken. Musikken beveger seg mellom vakre strykearrangementer, tunge gitarriff, krystallklare pop-melodier og improviserte teksturlandskap. Med hele 19 musikere på laget med bakgrunner fra jazz/pop/rock til klassisk og folkemusikk blir dette en uforglemmelig kveld du ikke vil gå glipp av!

alt Illustrasjon: Villvin Gulbrandsrød