Entreprenørskapsuke

Lær å presentere deg og ideen din på en fengende måte, lær om å skaffe økonomisk støtte, lær teknikker for å bli synlig og gå på blir idé- og relasjons-speed-dating. 3 dager med seminarer i entreprenørskap.

  • Onsdag 9. mars 2016
  • 12.30
  • Fellesrommet (139) på Musikkhøgskolen og Handelshøgskolen BI i Nydalen

Program

Onsdag 9. mars kl 12.30-14.00 i Fellesrommet (139)
Seminar om folkefinansiering/Crowdfunding og pitching for studenter

Skaff penger til det du vil ha gjort gjennom folkefinansiering/spleiselag og lær hvordan du gjennom en kort, målrettet presentasjon får andre til å tenne på idéen din.
Med Sille Krill fra Sønderjysk musikkonservatorium.   
Meld deg på via denne lenken. Påmeldingsfrist er 8. mars kl. 12.00.      
Les mer om hva crowfunding er    
Les mer om pitching    

Onsdag 9. mars kl 14.30-16.00 i Fellesrommet (139)
Seminar for lærere om entreprenørtankegang

Framtiden er ikke som den engang var. Hvordan integrere entreprenørskap i høyere utdanning? Hvordan kan studentene bli bedre til å se flere muligheter i deres kunstneriske faglighet og hvordan kan vi som undervisere hjelpe dem til å ta ansvar for eget arbeidsliv? Hvordan styrker vi studentenes forutsetninger for å skape gode arbeidsliv og ta vare på deres egne idéer?
Meld deg på via denne lenken.   
Med Sille Krill fra Sønderjysk musikkonservatorium

Torsdag 10. mars kl. 9-10.30 i Fellesrommet (139)
Tema: Hvordan blir jeg synlig? 

På dette frokosteeminaret vil du få en innføring i ulike skriveteknikker som kan gi gode og presise tekster blant annet til pressemeldinger, søknader og hjemmesider. Foreleseren bruker teknikken «kreativ prosesskriving», der forfatteren skal finne fram til et flyt i sin kreative vei mot ny innsikt og originale idéer.
Med Sille Krill fra Sønderjysk musikkonservatorium
Servering. Meld deg på via denne lenken.

Fredag 11. mars kl. 12.00-15.00 på Handelshøyskolen BI 
Er du god på dating?

Nettverk er viktig for å overleve som frilanser. Studenter fra NMH, BI og Musikk på Universitetet i Oslo er invitert til speed-dating. Hensikten er at du skal bli bedre til å nettverke med andre studenter med relevans til bransjen. Tema for dagen vil være relatert til entreprenørskap. Hver enkelt speed-date vil utfordre deltakerne til å bli bedre kjent med hverandre samtidig som en idé skal utforskes. Ideene fra dagen vil samles inn og vurderes av en jury.
Med Lisbeth Wathne Svinø (NMH) og og Christian Winther Farstad (BI)

Omtale

Sille Krill er en dansk utdanningutvikler, forsker, musiker og foredragsholder. Hun underviser i entreprenørskap på Sønderjysk musikkonservatorium, som fagkonsulent for rytnisk musikk i organisasjonen Levende Musik i skolen og som låtskriver og fasilitator for kreative skriveprosesser i regi av KODA skolekontakt. Hun er utdannet fra konservatoriet i sang og rytmisk samspill, og hun har også tatt utdanning innen ledelse, entreprenørskap og forandringsprosesser.