Cafe de concert flygel.jpg

Stryketriokonsert på Café de Concert

Masterkonsert

  • Lørdag 19. november 2016
  • 13.00
  • Konsertgalleriet Café de Concert på Tjuvholmen
  • Gratis

Medvirkende

Ester Forsberg (bratsj)
Senja Rummukainen (cello)
Alexandra Peral (fiolin)

Program

Beethoven: Serenade i D-dur, op 8 (1797)
Kodaly: Intermezzo for stryketrio (1905)

Omtale

Denne høsten får noen få Masterstudenter muligheten til å spille på Café de Concert på Tjuvholmen med Aksel Kolstad som vertskap.

Aksel Kolstad har blitt nevnt i en artikkel i New York Times som en fornyer av den klassiske konsertformen. I sitt galleri på Tjuvholmen presenterer han klassisk musikk på en ny og frisk måte.

Café de Concert ligger midt i begivenhetene på Tjuvholmen med Astrup Fearnley som nærmeste nabo. Her er det konserter, foredrag, dans og utstillinger av ypperste kvalitet. Café de Concert sponser Norges musikkhøgskole ved å la deres flotte masterstudenter ha en egen konsertserie på Café de Concert.

På Café de Concert er stemningen intim, antrekket hverdagslig og konsertopplevelsen av høy kvalitet. Her får publikum anledning til å komme litt tettere inn på både musikerne og den klassiske musikken, i tråd med hvordan klassiske konserter faktisk var for et par hundre år siden.

Om det kunne friste å legge samme eller et annet type arrangement til Café de Concert (seminar, lansering, frokostmøte, kick off etc.) er det bare å ta kontakt: aksel.kolstad@cafedeconcert.no