Heida Mobeck, liveinnspilling I

Masterkonsert

Hvordan fungerer friimprovisert og komponert musikk i konsertform og på plate? Bli med på liveinnspilling.

  • Torsdag 21. april 2016
  • 18.00
  • Lydstudio (034), oppmøte resepsjonen
  • Gratis, begrenset plass

Medvirkende

  • Målbrott: Joel Ring og Andreas Røysum
  • MikeJulietMike: Anja Lauvdal (tangenter), Lars Ove Fossheim (gitar), Heida K.J. Mobeck (tuba) og Hans Hulbækmo (trommer/perkusjon)

Omtale

Dette er første kveld av to med liveinnspillinger med publikum i studio knyttet til Heida Mobecks masterprosjekt.

Formålet med det er å se på hvordan friimprovisert og komponert musikk fungerer i konsertform og på plate. Hva skjer hvis man inviterer publikum inn i studio. Tormod Vold Mikkelsen stiller som innspillingstekniker og du kan få gleden av å stille som publikum!

Begrenset plass

NB! Svært begrenset antall plasser. Oppmøte i resepsjonen på NMH der man vil bli møtt og fulgt til studio rett før konsert/innspillingsstart.

Neste liveinnspillingdag med Heida Mobeck er fredag 22. april kl 18.00.

MÅLBROTT

Selv om Målbrott bare består av Joel Ring og Andreas Røysum burde alle kunne si seg enige i at de er en usedvanlig fleksibel duo. Selv om de noen ganger spiller elektrisk kan de også finne på å spille akustisk. Noen ganger høres det ut som om de rekontekstualiserer science fiction-lydspor og etteraper ventilasjonsanlegg og søppelkverner, andre ganger låter det NESTEN for neoklassisk for deres eget beste. Enkelte har trodd at de har visst hvor de har hatt Målbrott, men det kan man aldri vite. Svært spennende!

MIKEJULIETMIKE

MikeJulietMike er en friimproviserende kvartett bestående av musikere fra band som Broen, Moskus, Skrap, Atomic og Skadedyr. Musikerne har spilt sammen i nesten 10 år og MikeJulietMike har lenge fungert som en energisk og eklektisk ideutviklingsplattform til flere av de ovennevnte bandene. Bandet har også spilt musikk av og med Christian Wolff.