Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Instrumentmakerdagene 2020

-
To fioliner ligger flatt

Instrumentmakerdagene 2020 arrangeres for fjerde år på rad og er en mulighet for alle musikkengasjerte til å møte eksperter, prøve og høre instrumenter og få innblikk i hva slags instrumenter som bygges forskjellige steder i landet – det hele samlet på et og samme sted.

Katinka Hustad

Program

Omtale

Håndbygde instrumenter er viktige for musikklivet, og i Norge har vi en liten og dedikert gjeng instrumentmakere som utøver et spesialisert håndverksfag på høyt nivå.

Vi ønsker velkommen til strenger og klang, samtaler og diskusjon, mulighet for å lære noe nytt, og musikalske smakebiter fra Musikkhøgskolen spirende talenter.

Norsk Instrumentmakerforening (NIMF) er en interesseorganisasjon for instrumentmakere med tilknytning til Norge. Foreningen ble stiftet 2016 og skal blant annet arbeide for å synliggjøre instrumentmakerfaget i Norge; hvem som utøver faget, hva slags instrumenter som bygges, og ikke minst, kommunisere kompetansen hos våre medlemmer. Foreningen er åpen for både aktive instrumentmakere og støttemedlemmer.

Les mer på NIMFs hjemmeside.