Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Karrieredagen 2020

-

Det blir en dag spekket med inspirasjon, spennende foredrag, informasjon om veien videre etter studiene og besøk av aktører i musikkbransjen.

CEMPE og Alumniprosjektet inviterer til NMHs første karrieredag for studenter og alumner (tidligere studenter) på Musikkhøgskolen der vi fyller Levinsalen, 139/140 og foajeen med informasjon, presentasjoner og dialog om det å være musiker. Meld deg på i dag!

Vi starter dagen med en fellesøkt der tidligere student Inger-Kristine Riber forteller om hvordan man kan bygge en frilanskarriere, og fortsetter etter en lunsjpause med muligheter for speed-dating med alumner, presentasjoner fra viktige kulturaktører, stands fra organisasjoner og informasjon om valg du kan gjøre underveis i studiene ved NMH.

Medvirkende

Inger-Kristine Riber er en spennende klassisk pianist som tok sin mastergrad ved Musikkhøgskolen i 2012. Hun har også utdanning fra Universitetet i Oslo, Hochschule für Musik og Theater und Medien-Hannover. Repertoaret hennes strekker seg fra barokk til samtidsmusikk, og hun utforsker kontinuerlig nye verk og ulike konsertformater. Riber har også markert seg som komponist og kulturell entreprenør, og har ledet flere prosjekter både på nasjonal og internasjonale arenaer. I mer enn 10 år har hun vært leder for KulturFjorden kammerserie i Galleri N. Bergslien, Hardanger, parallelt med sin utøvende aktivitet. Riber vil starte karrieredagen med å dele sine erfaringer om prosjektene sine og hva hun mener er viktig å gjøre for å skape verdi av det man driver med som musiker.

Les mer om Inger-Kristine Riber på hjemmesiden hennes.

Program 2020

Publisert: 30. jul. 2020 — Oppdatert: 26. aug. 2021