Serendip på Kulturhuset

Serendip

  • Torsdag 16. februar 2017
  • 20.00
  • Kulturhuset, Youngstorget
  • Gratis!

Medvirkende

Hånd i Hånd, Hippo Act, Kanaan og Ísa

Omtale

Hånd i Hånd: 

Hånd i Hånd er et band fra Norges musikkhøgskole som startet opp høsten 2014. 

Bandet består av August Kann (vokal), Jørgen Kasbo (gitar), Hans P. Kjorstad (fele), Henrik Sandstad Dalen (bass) og Kenneth Enes Kristoffersen (trommer). Musikken de spiller er basert på enkle melodier, motiver, og enkel harmoni. Samtidig er musikken fullspekket av improvisasjon, lek og glede 

Hør Hånd i hånd (soundcloud)

Hippo Act:

Hippo Act oppsto på Norges musikkhøgskole i slutten av 2013 i det som var et tilfeldig og eksplosivt møte av interesser mellom fire søkende og eventyrlystne studenter. Bandet består av: Morten Røsbak (synther), Steinar Mossige (trommer), Andreas Rødland Haga (bass) og Emil Brattested (gitar). 

Hør Hippo Act (soundcloud)

Kanaan:

Oslobandet Kanaan spiller psykedelia/jazzrock. Med referanser til syttitalls psykedelia, krautrock og jazzimproviasjon spiller trioen suggererende musikk. Ingvald A. Vassbø (trommer), Ask Vatn Strøm (gitar), Eskild Myrvoll (bass).

Hør Kanaan (soundcloud)

Ísa:

Ísa er en ny konstellasjon i det norske jazzmiljøet som ikke er redd for å blande gammelt og nytt, fjernt og nært. Britisk jazzrock, islandsk post-rock, vestlandsk folkemusikk, norsk jazz, viser, amerikansk og norsk indie-rock og andre uttrykksformer blandes skamløst og med kun den musikalske visjonen for øyet. Musikerene som utgjør gruppa er hver og én anerkjente fra sine andre prosjekter, hvor de utmerker seg innen jazz, folkemusikk, storband, rock, disco, pop og diverse andre varianter. Dette mangfoldet er enda en spenningsskapende faktor.Musikken vi ønsker å uttrykke er ærlig, ekte, og full av mening. Gjennom egne komposisjoner og norske tekster jobber vi hardt for å skape en helt spesiell stemning i krysningspunktet mellom jazzrock og ambient/postrock-soundet. Bandet består av: Stian Unhjem (gitar og vokal), Vegard Sandbukt (trompet), Hans P. Kjorstad (fele), Magnus Falkenberg (bass), Magnus Sefaniassen Eide (trommer).

Hør Ísa (soundcloud)

Tilbake til Serendip-festivalens hovedside