Lunsjkonsert

Lunsjkonsert

Musikk av Rakhmaninov og Bach. 

  • Tirsdag 25. november 2014
  • 12.00
  • Levinsalen, Norges musikkhøgskole
  • Gratis

Medvirkende

Marcus Hober (fiolin)  

Maria Alejandra Conde (cello)

Noemi Utasi (klaver)

Program

Bach/Busoni: Chaconne
 

Rakhmaninov: Cellosonate  nr. 1, 3. sats
 

Rakhmaninov: Trio elegiaque i g-moll

D.Shoctakovich:  Klavertrio, Op. 8 Nr. 1 
Bernhard Greter (klaver)
Dorukhan Doruk (cello)
Elga Akhaladze (fiolin)

 

Omtale

alt

Maria Alejandra Conde (cello)

Maria Alejandra Conde er en ung og lovende cellist fra Venezuela. Hun var solocellist i Caracas Youth Orchestra 2009- 2012. Etter det studerte hun et år i Ottawa med den engelske cellisten Paul Marleyn. Hun går nå på Norges musikkhøgskole hos professor Truls Mørk.

 

alt

Noemi Utasi (klaver)

Noemi Utasi er født i Subotica i Serbia. Hun har studert på Kunstakademiet i Novi Sad i Serbia og på Franz Liszt Musikkakademi i Budapest. Hun er utvekslingstudent ved Norges musikkhøgskole ved Fordypningstudiet 2013-2014. Hun har oppdrag som solist og kammermusiker. Noemi har studert med lærere som Rita Kinka, Attila Nemethy, Balazs Fulei, Einar Henning-Smebye og Sveinung Bjelland.

 

alt

Marcus Hober (fiolin)

Marcus Hober er oppvokst i Stockholm. Han har hatt Amus-Kerstin Andersson og Nina Balabina som lærere  på Lilla Akademien i Stockholm. Han  er en aktiv kammermusiker som har opptrådt på noen av Sveriges største scener, blant annet  Kungliga Operan, Berwaldhallen og Stockholms konserthus. Marcus har også vært konsertmester i Lilla Akademiens kammerorkester. Han har vært med i Sveriges Nationella Ungdomssymfoniorkester og opptrådt med dem i Carnegie Hall og Chicago Symphony Hall. Han studerer nå på Norges musikkhøgskole med professor Peter Herresthal.