Monkey plot & Lisa Dillan + Ivar Grydeland solo konsert på Emanuel Vigelands Mausoleum

Omgitt av høye dekorerte vegger, i dunkel belysning og med en helt unik akustikk er rommet en opplevelse i seg selv. Dobbelkonsert med Monkey Plot og Lisa Dillan, og gitarist Ivar Grydeland har solokonsert. Kun 30 tilgjengelige billetter.
 

  • Tirsdag 30. september 2014
  • 19.00
  • Emanuel Vigelands Mausoleum, Grimelundsveien 8 - Slemdal
  • 150/100

Medvirkende

  • Monkey Plot: Christian Skår Winther (gitar), Magnus Skavhaug Nergaard (bass), Jan Martin Gismervik (trommer)
  • Lisa Dillan
  • Ivar Grydeland

Reservere billetter

Arrangementet har kun 30 tilgjengelige billetter og koster kroner 150 (100 student).

For å reservere billett, send mail med ønsket antall til monkeyplot@gmail.com.

Omtale

Om Monkey Plot & Lisa Dillan: 

Monkey Plot er tidligere studenter ved Musikkhøgskolen ble kåret til "Årets Unge Jazzmusikere 2014" på Moldejazz. 

Bandet spiller improvisert musikk med et tonespråk og muskalsk univers med stor egenart, som er rik på referanser, men likevel fremstår organisk og ukomplisert.

I Vigeland Mausoleum spiller Monkey Plot sammen med vokalkunstneren Lisa Dillan, et samarbeid som strekker seg tilbake til 2013 med konserter på bla. Biermansgården i Oslo.

Lisa Dillan er førsteamanuensis på Musikkhøgskolen og jobber med stemmens muligheter og umuligheter, og i spennet mellom det vakre og det rå formidler hun en unik energi og et særegent spenningmoment.

“Monkey Plot manages to find a remarkable balance between the experimental, the melodic and lyrical, and manages also to mix these elements in an organic manner.” – Eyal Hareuven i (AllAboutJazz) om debutalbumet "Løv og lette vimpler" fra 2013.

Om Ivar Grydeland:

Gitaristen Ivar Grydeland spiller i band som Huntsville (Hubro og Rune Grammofon), Dans les arbres (ECM), Hanne Hukkelberg og country-rockerne i Last Heat. Han solodebuterte i 2012 med utgivelsen "Bathymetric Modes" (Hubro), etter omlag 25 utgivelser med ulike band og prosjekter i løpet av de siste 15 årene. 

Viktige og langvarige samarbeidspartnere er Ingar Zach, Tonny Kluften, Xavier Charles, Christian Wallumrød og Hanne Hukkelberg.

Grydeland er for tiden stipendiat ved Norges musikkhøgskole, der han blant annet jobber med soloprosjektet "Ensemble of Me".

Hør også Ivar Grydeland på konsert 13. oktober.