Storband stjernekamp 2015 (005) - web.jpg
Fra Musikkhøgskolens storband under Stjernekamp høsten 2015.

Musikkhøgskolens storband forbereder seg til Stjernekamp

Musikkhøgskolens storband forbereder seg til Stjernekamp på NRK (17.september) og inviterer til konsert der skolens egne vokalister er med som solister. Bandet ledes av Helge Sunde.

Medvirkende

Vokalsolister: Bethany Forseth-Reichberg, Marte Stensheim, Andrea Louise Horstad, Åshild B. Hagen, Giuseppe Pantano, Thomas Tvedt, Håkon Anvik, Thea Emilie Wang og Hedvig Haugerud

Saksofoner: Tina Lægreid Olsen, Robin Løvøy, Lauritz Skeidsvoll, Sigrid Aftret, Miriam Rintelen, Henriette Eilertsen (fløyte)

Tromboner: Magnus Murphy Joelson, Johannes Fosse Solvang, Sverre Landmark, Magnus Løvseth (cimbasso)

Trompeter: Pål Worren, Richard Köster, Erling Skorpen, Adrian Barstad Andresen

Komp: Martin Sternberg, (piano), Simen Skrebergene og Stian Unhjem (gitar), Asle Bråthen (bass), Christian Løken og Kenneth Kristoffersen (trommer)

Program

It´s Oh So Quiet
Tightrope
I´m Gonna Live Until I Die
I Put A Spell On You
I Wanna Be Like You
For Once In My Life
Minnie The Moocher
L-O-V-E
I´m In The Mood For Love
I Always Get My Man

Omtale

Musikkhøgskolens storband spiller jazz i stort format. Skolens største jazz-ensemble har allerede rukket å gjøre seg bemerket i norsk musikkliv. 

Siden storbandet ble startet i 2010 har det vært veldig aktivt og har gjort en mengde ulike produksjoner. Mest kjent er de kanskje fra Stjernekamp på NRK hvor de har deltatt som husband. De har også hatt europeiske gjestedirigenter og har eksperimentert med Laptop Big Band.

Storbandekspert og Stjernekamp-coach Kjell Karlsen sa dette om bandet: - Bandet er overraskende bra. Det er unge mennesker fra Musikkhøgskolen. Men de låter virkelig som et storband. De har nerven! Les mer om Musikkhøgskolens storband og se video.