Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Musikkstudentkonferansen 2020

-
Logoen til Musikkstudentkonferansen med teksten "30. oktober 2020".

En dag fylt med gode samtaler og viktige diskusjoner. Se opptak av konferansen her.

Koronakrisen

Dette året har koronakrisen snudd samfunnet på hodet og totalt endret hverdagen til de fleste kulturarbeidere. Musikkstudentkonferansen 2020, som skulle ha funnet sted 1. april 2020, var bare et av utallige arrangementer som måtte avlyses.

Fredag 30. oktober 2020 prøver vi på nytt. Det gjør vi i en krise, som har gjort tematikken enda mer aktuell. I april 2020 ønsket vi å utfordre studenter og lærere til å tenke utenfor boksen og se og lete etter muligheter utover de tradisjonelle. Nå er vi plutselig tvunget til det. For hvordan ser fremtidens arbeidsmarked ut, og hva kan man egentlig bruke en musikkutdanning til? Blir valgene våre styrt av forventninger og idealer? Og har koronakrisen endret dette?

Både digitalt og fysisk

En av våre viktigste motivasjoner for å arrangere Musikkstudentkonferansen 2020, var å samle studenter og ansatte fra hele landet på samme sted. På grunn av smittevernhensyn blir dette dessverre ikke mulig, men vi håper mange blir med via stream.

Vi gjennomfører forhåpentligvis arrangementet fysisk, men da kun for interne ved Musikkhøgskolen. For alle andre blir det mulig å følge konferansen digitalt.

Hvordan ser fremtidens arbeidsmarked ut og hva kan man egentlig bruke en musikkutdanning til? Blir valgene våre styrt av forventninger og idealer? Og har koronakrisen endret dette?

Musikkstudentkonferansen 2020

Publisert: 17. sep. 2020 — Oppdatert: 1. sep. 2021