Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Musikkstudentkonferansen 2020

-

Velkommen til en dag fylt med gode samtaler og viktige diskusjoner!

Fremtiden og koronakrisen

Dette året har koronakrisen snudd samfunnet på hodet og totalt endret hverdagen til de fleste kulturarbeidere. Musikkstudentkonferansen 2020, som skulle ha funnet sted 1. april, var bare et av utallige arrangementer som måtte avlyses.

Fredag 30. oktober prøver vi på nytt. Det gjør vi etter en krise, som har gjort tematikken enda mer aktuell. I april ønsket vi å utfordre studenter og lærere til å tenke utenfor boksen og se og lete etter muligheter utover de tradisjonelle. Nå er vi plutselig tvunget til det. For hvordan ser fremtidens arbeidsmarked ut, og hva kan man egentlig bruke en musikkutdanning til? Blir valgene våre styrt av forventninger og idealer? Og har koronakrisen endret dette?

Både digitalt og fysisk

En av våre viktigste motivasjoner for å arrangere Musikkstudentkonferansen 2020, var å samle studenter og ansatte fra hele landet på samme sted. På grunn av smittevernhensyn blir dette dessverre ikke mulig, men vi håper mange blir med via stream.

Vi gjennomfører forhåpentligvis arrangementet fysisk, men da kun for interne ved Musikkhøgskolen. For alle andre blir det mulig å følge konferansen digitalt.

Facebook-arrangement

Følg også arrangementet på facebook.

Musikkstudentkonferansen 2020 på Facebook

Hvordan ser fremtidens arbeidsmarked ut og hva kan man egentlig bruke en musikkutdanning til? Blir valgene våre styrt av forventninger og idealer? Og har koronakrisen endret dette?

- -