Storbandet spiller i foajeen nov 2013

Norges musikkhøgskoles storband featuring Fredrik Høyer

Musikkhøgskolens storband deltar på impro/jazzstudentenes eksamensfestival - i år i et samarbeid med forfatter, stunt-poet og scenenkunstner Fredrik Høyer.

  • Fredag 2. juni 2017
  • 20.00
  • Nasjonal jazzscene, Victoria
  • Gratis

Omtale

Musikkhøgskolens storband spiller jazz i stort format og har allerede rukket å gjøre seg bemerket i norsk musikkliv. Siden storbandet ble startet i 2010 har det vært veldig aktivt og har gjort en mengde ulike produksjoner, blant annet Stjernekamp på NRK hvor de har deltatt som husband.

Bandet ønsker å utforske hvordan man kan kombinere spoken-word med skrevet musikk og likevel bevare det spontane og improvisatoriske i det hele.

Musikken på denne konserten er skrevet av studenter på studiet Den komponerende musiker (NoCom), master og videreutdanning i jazzkomposisjon.

Fredrik Høyer

Fredrik Høyer er en norsk forfatter og scenekunstner fra Drammen, bosatt i Oslo. Han er mest kjent for sine opptredener med spoken word/stunt-poesi, hvor han opptrer i litterære, musikalske og kulturelle sammenhenger, på ulike scener og arrangementer. I denne formen kombinerer han tekstlige og sceniske elementer i små performance-dikt, som kan beskrives som en blanding av tradisjonell dikterkunst, rap, stand-up og teatermonolog.