Cafe de concert flygel.jpg

PERCelleh på Café de Concert

Masterkonsert

Konserten 3. desember er dessverre avlyst. Konserten settes opp på en senere dato.

Medvirkende

Kristoffer Almås og Bjørn-Christian Svartstad (slagverk)

Program

Reflections on the Nature of Water - Jacob Druckman (solo Bjørn-Christian)

Toccata - Daniel Berg (solo Kristoffer)

FRAP - Rolf Wallin

Catching Shadows - Ivan Trevino

Omtale

Om PERCelleh

Fra det øyeblikket disse to møttes som studenter ved Norges musikkhøgskole, har de vært et radarpar som har inspirert, utfordret og gledet hverandre gjennom samspill, samarbeid og samvær. De står på for å utvikle duoen i ulike kunstneriske retninger, og for at slagverkets fantastiske verden skal nå ut til et større publikum.

PERCelleh leverer et hardtslående og utadvendt musikalsk opplevelse, men deres samspill er likevel raffinert og gjennomarbeidet. Uttrykksmessig sikter de både høyt og lavt, de er virtuose og røffe, fisefine og rocka. Deres musikk kommer til å glede veldig mange, uansett musikalsk preferanse.

Om Café de Concert

Denne høsten får noen få Masterstudenter muligheten til å spille på Café de Concert på Tjuvholmen med Aksel Kolstad som vertskap.

Aksel Kolstad har blitt nevnt i en artikkel i New York Times som en fornyer av den klassiske konsertformen. I sitt galleri på Tjuvholmen presenterer han klassisk musikk på en ny og frisk måte.

Café de Concert ligger midt i begivenhetene på Tjuvholmen med Astrup Fearnley som nærmeste nabo. Her er det konserter, foredrag, dans og utstillinger av ypperste kvalitet. Café de Concert sponser Norges musikkhøgskole ved å la deres flotte masterstudenter ha en egen konsertserie på Café de Concert.

På Café de Concert er stemningen intim, antrekket hverdagslig og konsertopplevelsen av høy kvalitet. Her får publikum anledning til å komme litt tettere inn på både musikerne og den klassiske musikken, i tråd med hvordan klassiske konserter faktisk var for et par hundre år siden.

Om det kunne friste å legge samme eller et annet type arrangement til Café de Concert (seminar, lansering, frokostmøte, kick off etc.) er det bare å ta kontakt: aksel.kolstad@cafedeconcert.no