Thomas-Stronen- Torben-Snekkestad-The-Living-Room-Duo
The Living Room Duo

R:A:W

R A W

The Living Room Duo er et av flere band under høstsesongens første R:A:W-konsert, hvor publikum er plassert sammen med musikerne på scenen. 

  • Fredag 10. oktober 2014
  • 18.00
  • Lindemansalen, Norges musikkhøgskole
  • 100/50/Gratis for studenter
  • Billetter i døra

Medvirkende

The Living Room Duo
Ayumi Tanaka
Sanskriti Shrestha og Magela Herrera Portuondo
Mabel
Geir Kristian Lund 

Program

 

 

 

 

 

Omtale

The Living Room Duo: Består av Thomas Strønen og Torben Snekkestad. Slagverk og elektronikk- wizard møter samtidsmusikkens svar på ekstremsport innen blåse- genererte lyder.

Sanskriti Shrestha/ Magela Herrera Portuondo: Fløyte møter et melodisk tabla- oppsett og utfordrer instrumentenes rolle.

Mabel: Tre søsken og en trønder spiller Tina L. Olsens eksamenskonsert. Tina, Tage og Mads Lægreid Olsen på sax, gitar og trommer. Jan Arne Stavik Karlsen (tuba).

Ayumi Tanaka (solopiano): Solodebut fra pianist med bakgrunn i klassisk piano, men på full fart inn i et åpnere improvisert landskap.

Geir Kristian Lund: Står for filosofisk ubalanse med  umiddelbar påfølgende redningsaksjon

NB! Alle studenter med gyldig studentbevis har gratis adgang til denne konserten

 

R:A:W

Denne konserten er en del av konsertserien R:A:W, og en scenekonsert hvor publikum plasseres sammen med musikerne på scenen. R:A:W (Recognition-Alert-Window) presenterer rå, fersk, uprossesert, ufiltrert ny musikk, som er noe av det røffeste som unnfanges på øvingsrommene. Du hørte dem først! Baren er åpen i forbindelse med konserten. Kurator for R:A:W er Thomas Strønen. 

alt            alt   
Mabel                                                          The Living Room Duo

 

  alt   
 
Ayumi Tanaka