Han Gaiden

Rå!

Fra de godt etablerte til de aller ferskeste. Konserter i alle sjangere.

Kjøp billetter her!

Medvirkende

Master Oogway oktett:
Håvard Nordberg Funderud (gitar)
Karl Erik E. Horndalsveen (kontrabass)
Erling Skorpen (trompet)
Lauritz Lyster Skeidsvoll (tenorsaksofon)
Arnfinn Gursli Langesæter (tenorsaksofon)
Kristoffer Lippestad (barytonsaksofon)
Martin Mellem (trommer)
Roland Galewicz (trommer)

Han Gaiden:
Ingrid Skåland Lia  
Kristin Myhrvold  
Ragnhild Moan 
 

Omtale

Master Oogway Oktett er en utvidet versjon av kvartetten med samme navn. Med dobbelt så mange musikere og helt nytt repertoar jobber bandet med mektige melodier, tunge riff og elementer av fri improvisasjon pakket inn i et energisk uttrykk. Musikken er skrevet spesielt for oktettbesetningen, og gir stor frihet til den enkelte musiker.

Han Gaiden er en elektronika-trio med mye på hjertet. Trioen møttes på Norges Musikkhøgskole, hvor de nå studerer sitt andre år på jazzlinja. Sammen komponerer de musikk som består av blant annet improvisasjon, fengende hooks og fargerike melodier. Den ferske trioen utforsker uttrykket sitt ved å blande sjangre og stemninger, hvilket tilfører  musikken nysgjerrighet og lekenhet.

Rå! er konsertserien av og med studenter ved Norges musikkhøgskole. Vi gir deg konserter i ulike sjangre, og viser fram noe av det mest spennende som skjuler seg i skolens kriker og kroker. Her vil du høre alt fra godt etablerte band til det ferskeste rett fra øvingsrommet.

Det vil bli nye konstellasjoner eksklusivt for konsertserien og samarbeidsprosjekter på tvers av kunstarter. Kom for å oppleve fersk musikk, drikk gratis kaffe og hør de nyeste bandene før de slipper ut av dørene på NMH.