rå band foto Milad Gholami.jpg
Fra RÅ! høsten 2019. Foto: Milad Gholami

RÅ! #14

Fra de godt etablerte til de aller ferskeste. Konserter i alle sjangere, kuratert av studenter ved jazzutdanningen ved NMH.

Kjøp billett

Medvirkende

Isach Skeidsvoll (piano)
Martin Heggli Mellem (trommer)

Mads S. Gjetmundsen (vokal)
Kristian Haug (gitar)
Iver Armand Tandsether (gitar) 
Andreas Rukan (bass)
Ola Øverby (trommer)

Program

Mellem/Skeidsvoll:
Martin Heggli Mellem og Isach Skeidsvoll møttes i 2015 og har siden da spilt sammen i en rekke ulike konstellasjoner. Siden 2019 har de utforsket fri improvisasjon i duo-format, noe som resulterte i plateinnspilling desember samme år. I deres felles inspirasjonskilde finner man navn som John Coltrane, Sunny Murray, David S Ware og Art Ensemble of Chicago.

Ma Jester:
Ma Jester er et nytt og spennende Oslo-band med dype røtter fra tjukkeste Toten. Musikken byr på en blanding av poppete hverdagspoesi, rock og svevende indie, med beina godt planta på jorda. Musikken som tekstene er søkende, og i en stadig dobbelthet mellom det faste nære og det flytende fjerne, forsøker Ma Jester å treffe noe allment på en måte man aldri har hørt før. Dra krakken bortåt glaset, og se utover nye territorier.

Omtale

RÅ! er konsertserien av og med studenter. Vi gir deg konserter i ulike sjangre, og viser fram noe av det mest spennende som skjuler seg i skolens kriker og kroker. Her vil du høre alt fra godt etablerte band til det ferskeste rett fra øvingsrommet. Det vil bli nye konstellasjoner eksklusivt for konsertserien og samarbeidsprosjekter på tvers av kunstarter. Kom for å oppleve fersk musikk, drikk gratis kaffe og hør de nyeste bandene før de slipper ut av dørene på NMH.

Hold deg oppdatert om konsertene på Facebook @raakonsertserie og Instagram @rakonsertserie.