RAW med Morgonrode, Mirsaeed Hoseiny Panah og Carlo Morena/Morten Halle med studentar

  • Fredag 3. november 2017
  • 18.00
  • Lindemansalen
  • 100,- / gratis for alle studenter
Kjøp billett

Medvirkende

Morgonrode

Med eit rått og ærleg utrykk  eksperimenterer Morgonrode med tradisjonell og improvisert musikk.  Musikken er energifull, tankefull, drivande, var og utforskande.  Morgonrode tar for seg det særeigne i folkemusikken med mål om å skape  eit moderne uttrykk - for slik å la musikken vekst vidare. 

 

Helga Myhr - hardingfele, vokal

Fredrik Luhr Dietrichson - kontrabass

Selma French Bolstad - nyckelharpe, vokal

Rasmus Kjorstad - oktavfele

Andreas Winther - trommer

 

Mirsaeed Hoseiny Panah

Mirsaeed Hoseiny Panah vil gi oss en introduksjon i Santur og persisk musikk.

 

Carlo Morena og Morten Halle med studentar

 

Carlo Morena studerte både jazz og  klassisk musikk i Italia, og har siden den tid spilt sammen med noen av  jazzverdenens mest spennende navn, bl.a. trompetist Kenny Wheeler,  saksofonist Iain Ballamy og gitarist John Abercrombie. Han har en travel  karriere som utøver i tillegg til hans stilling ved Musikkonservatoriet  «Giuseppe Verdi» i Como, Italia.

 

Morten Halle har vært aktiv utøver som saksofonist og  komponist siden slutten av ’70-tallet. Han har spilt med en lang rekke  av de fremste norske jazzmusikerne, har turnert internasjonalt og har  medvirket på flere hundre innspillinger. Som komponist har Halle hatt bestillinger for festspillene i Bergen, Molde jazzfestival, Cikada, MusikA Toulouse og Dølajazz foruten en stor produksjon for film, teater og ballett. Siden 2005 har Halle vært ansatt ved Norges Musikkhøgskole

Omtale

Om konsertserien RAW

RAW (Recognition - Alert - Window) viser noko av det røffaste som blir unnfanga på øvingsromma midt i Oslo. Rått, ferskt, grensesprengande, ufiltrert. Du vil høyre konstellasjonar du ikkje har høyrt før. Når studentane etter kvart renner ned festivalar i inn- og utland, kan du seie at du høyrde dei først på Norges musikkhøgskole.

Servering.

Kurator for RAW er Thomas Strønen.

Om billettar

Du kan kjøpe billettar på førehand via nmh.ticketco.no. Du kan du óg kjøpe billettar i døra med kort eller Vipps. Musikkhøgskolen tar ikkje kontantar.
Les meir om billettsal ved Musikkhøgskolen.