Sala Palmer og Våldsromantik

Lillesalen konsertserie

Sala Palmer blander det skrevne med det improviserte, forener lyden av det moderne og det tradisjonelle. Bandet Våldssromantik baserer seg på Björn Petterssons enkle viseaktige komposisjoner spilt med en bråkete og fri tilnærming. 

  • Fredag 16. oktober 2015
  • 21.00
  • Chateau Neuf
  • 100/30

Medvirkende

Sala Palmer: Marte Eberson (piano), Stian Andersen (bass) og Tore Flatjord (trommer)

Våldsromantik: Cattis Janner (vokal), Martin Miguel Almagro Tonne (gitar), Björn Pettersson (bass) og Andreas Winther (trommer)

Omtale

Sala Palmer

Sala Palmer blander det skrevne med det improviserte, forener lyden av det moderne og det tradisjonelle. Med inspirasjon fra det norske jazzmiljøet på 60-tallet, så vel som tradisjonsmusikk og moderne pop, blir resultatet en helt egen sound. Sala Palmer består av tre unge jazzmusikere som alle er aktive i andre kjente band som Highasakite, Baker Hansen, Mongrel og Morning has occured.

Våldsromantik

Bandet Våldsromantik baserer seg på Björn Petterssons enkle viseaktige komposisjoner spilt med en bråkete og fri tilnærming. Naive og alvorlige tekster med skjør vokal kombineres med alt fra intense støypartier til vakre melodiske improvisasjoner, og ender opp med et uttrykk som både er utfordrende og sangbart.