look no further.jpg
Look No Further

Hans P. Kjorstad & Look No Further

Spillerom 18

Fiolinist Hans P. Kjorstad er en spennende og sjangerkryssende utøver fra den frie kandidatstudiet på Norges musikkhøgskole (NMH). Han har fordypet seg i både jazz og folkemusikk, og presenterer noen av sine favorittlåter. Look No Further har også sitt utspring fra NMH, og har fordypet seg i standardjazzrepertoaret. 

  • Onsdag 4. februar 2015
  • 18.00
  • Levinsalen, Norges musikkhøgskole
  • Gratis

Medvirkende

Hans P. Kjorstad (fiolin)

Look No Further: Siri Byrkjedal (vokal), Magnus Stefaniassen Eide (trommer, vikar), Håkon Bjørgo (bass) og Tarjei Lienig (piano)

 

Omtale

Om konserten

 Fiolinist Hans P. Kjorstad, en spennende og sjangerkryssende utøver fra den frie kandidatstudiet på NMH. Han har fordypet seg i både jazz og folkemusikk. Hans vil presentere et knippe av sine favorittlåter, lavmælt, åpent og energisk. Look No Further er et band med utspring fra jazzlinja ved NMH, som har fordypet seg i standardjazzrepertoaret. Med denne velkente tradisjonsmusikken leker bandet med nye tolkninger og arrangementer på kjente låter, og spenner fra det minimalistiske og vare til det drivende og uttrykksfulle. Look No Further spiller standardjazz på sitt eget vis.