NMH-2014-0051-bw.jpg

Talentutviklingsprogrammets symfoniorkester med gjester

Talentutviklingsprogrammets symfoniorkester inviterer utvalgte elever fra kulturskolene i Oslo, Bærum og Follo til felles orkesterkonsert på Musikkhøgskolen. Dirigent er Håkon Nystedt. Gratis adgang.

  • Søndag 1. november 2015
  • 18.00
  • Lindemansalen, Norges musikkhøgskole
  • Gratis

Medvirkende

Talentutviklingsprogrammets symfoniorkester og kammerorkester og gjestende elever fra kulturskolene i Oslo, Bærum og Follo.

Håkon Daniel Nystedt (dirigent)

Program

Jean Sibelius (1865-1957): Finlandia, op 26
Symfoniorkester

Jean Sibelius (1865-1957): Impromptu for strykeorkester
TUPs kammerorkester

Antonín Dvořák: Symfoni nr. 9 «Fra den nye verden», op 95 i e-moll
- 2. sats
- 4. sats
Symfoniorkester

Omtale

Norges musikkhøgskoles talentutviklingsprogram er en del av det nasjonale talentutviklingsprogrammet Unge musikere. Programmet tilbys unge musikktalenter i aldersgruppen 13-19 år som viser særlige forutsetninger og motivasjon for å arbeide med musikk, og skal være et tillegg til og et samarbeid med undervisningen de mottar på sin lokale kulturskole, videregående skole eller gjennom privat opplæring. Programmet er åpent for utøvere, dirigenter og komponister innenfor ulike sjangere som klassisk musikk, folkemusikk og improvisert musikk/ jazz.

Denne konserten arrangeres i samarbeid med noen av våre nærmeste samarbeidspartnere; kulturskolene i Oslo, Bærum og Follo.

Symfoniorkesteret består av utvalgte elever fra disse kulturskolene i samspill med elever fra Talentutviklingsprogrammet ved Norges musikkhøgskole.

TUPs kammerorkester består av strykeelever fra Talentutviklingsprogrammet.