Peter og Jennifer i åkeren
Peter Swendsen og Jennifer Torrence.

What Noises Remain

Stipendiatprogrammet - konsert

What Noises Remain er et helaftens verk for perkusjon, elektroakustisk lyd, tekst og video. Det er Jennifer Torrence' andre produksjon i stipendiatprosjektet.

  • Torsdag 19. januar 2017
  • 19.00
  • Sentralen, Hvelvet, Oslo
  • Gratis

Medvirkende

Forestillingen er skapt av Peter Swendsen & Jennifer Torrence og fremføres av Jennifer Torrence.

Bidrag fra Amy Miller, Asha Tamarisa, Christiana Rose, Vera Rudi, Gunhild Mathea Olaussen, Juliana Zara og Daniel James.

Spesiell takk til Oberlin TIMARA Department, Oberlin Dance Department, John Talbert, Mike Rosen, Elizabeth Peacocke, Adina Filipoi, Carter McAdams, Nusha Martynuk, Dan King, Jøran Rudi, NoTAM, Nick Jones, Wendy Hyman, Henrik Hellstenius og Einar Nielsen.

Omtale

Noen ganger går vi på leting etter restene og vitnesbyrdene etter tidligere hendelser, men noen ganger befinner vi oss også nedsunket i et sted med en ukjent historie, en historie som stedet nær sagt fullstendig har tatt tilbake. På disse stedene, på denne øya, kan vi se og høre under overflater, fange fragmenter av betydning i persepsjonens ytterkant og sette oss selv inn i en fortelling som både er håndgripelig og imaginær. Her var det fangenskap, frihet, dyktighet og håp. Forlatthet, ødeleggelse og fornyelse. Her var både verdens sentrum og eksilet. Fragmenter står igjen. Tilbake står magien. Hvorvidt dette er eller ikke er vil jeg ikke sverge på...

Se en liten film om forestillingen.

Finansiering og støtte mottatt fra Norsk kulturråd, Program for kunstnerisk utviklingsarbeid, Norges musikkhøgskole, Oberlin musikkonservatorium og Music Norway.