Bibliotek

Bibliotekets samlinger

Bibliotekets samlinger er bygget opp rundt undervisning, forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid ved skolen

Samlingene omfatter fysiske og digitale dokumenter.  Biblioteket har rundt 60.000 noter, 16.000 bøker og 30.000 lydopptak, tidsskrifter og DVDer/videoer. Det aller meste står i åpen samling, men eldre årganger av tidsskrifter, orkestersett, kornotesett og LPer står i magasin. Digitale dokumenter er tilgjengelige via hjemmesiden til biblioteket.

Notene omfatter partiturer, kammermusikksett, musikkvitenskapelige utgivelser av sentrale komponister, orkestersett og kornotesett.

De fleste bøkene er innen musikkemner, musikkterapi, forskningsmetoder, pedagogikk, psykologi, kirkemusikk og sosiologi.

Tidsskrifter: Biblioteket abonnerer på ca 160 papirtidsskrifter og ca 300 digitale tidsskrifter.

Lydopptak:  Det finnes over 30.000 lydopptak i forskjellige formater, men flest CDer.  Av lydopptakene er ca 2300 opptak av skolens egne konserter.

DVDer/videoer: Biblioteket har en samling på ca 1250 videoer innen klassisk musikk, jazz, folkemusikk, musikkmetodikk og mesterklasser.

Elektroniske ressurser:  I tillegg til digitale tidsskrifter abonnerer biblioteket på en rekke strømmetjenester (lyd og video), musikkleksika og referansedatabaser.

Søke i samlingene

Samlingene kan søkes opp i bibliotekets kataloger:

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 23. januar 2019