Bibliotekets resepsjon

Lånekort, lånekonto og fornying av lån

Skolens adgangskort (studentkort og ansattkort) brukes som lånekort på biblioteket

Lånekort. Skolens adgangskort (studentkort og ansattkort) brukes som lånekort på biblioteket.  Nye studenter kan ikke låne på biblioteket før de har fått adgangskort / studentkort.

Fornying av lån.  NMH-studenter  og ansatte ved NMH kan bruke FEIDE-innlogging mot Oria (nmh.oria.no). I FEIDE-innloggingsportal må du sjekke at valgt tilhørighet er Norges musikkhøgskole, før du taster inn ditt vanlige NMH-brukernavn og passord.

Nærmere beskrivelse
Du har flere alternativer til å fornye dine lån:
a)  Hvis du får purring på e-post finner du en lenke til Oria.no   Når du har klikket på den ser du «Logg på» øverst i høyre hjørne.   Hvis du må velge institusjon, velger du Norges musikkhøgskole.  Logg på med ditt NMH brukernavn og passord.  Klikk på "Mine lån", hak av for dem du ønsker å fornye og "Forny".
b)  En annen mulighet er å bokmerke denne lenken http://nmh.oria.no/ og klikke på "Logg på" øverst i høyre hjørne. Hvis du må velge tilhørighet, velger du Norges musikkhøgskole. Logg på med ditt NMH brukernavn og passord.   Klikk på "Mine lån", hak av for dem du ønsker å fornye og "Forny".
c)  Du kan ta reply på e-posten og be oss om å fornye eller komme innom biblioteket.

 

Sist oppdatert: 1. august 2017