CD-samlingen igjen! Det går fremover

Biblioteket oppfordrer alle til å bruke Oria til å søke etter CDer.

Litt teknisk info: Nå fungerer endelig lenkene mellom vertsposter og sporposter for CD-er i Alma  (totalt ca 45.000 poster). Neste steg er å få importert resten av lydpostene, de enkeltstående postene.  Det gjelder bortimot 13.000 poster, deriblant mesteparten av rock, jazz, folk, og også operaer, egne konsertopptak, DVDer, kassetter, DAT-kassetter og LPer. Nedenfor er en enkel søkeveiledning.

Du kan søke fra hjemmesiden til biblioteket:

-------------------------------------------------------------
Eller fra Oria :

Som oftest får man altfor mange treff og uansett er det lurt å avgrense søket i venstre kolonne.  I dette tilfellet er det viktig å avgrense på CD-plater


------------------------------------------------------------------

Når du har funnet riktig innspilling (se Detaljer) kan du klikke på Finn og bestill for å finne hylleplasseringen i Biblioteket.

 


-------------------------------------------------------------------------------

Vi må fremdeles vente litt før søk på høgskolens egne konsertopptak, DVDer, kassetter, DAT-kassetter og LPer er på plass. Likeledes er det en ganske mange CDer uten registrerte lydspor som ikke er gjenfinnbare ennå. Dette gjelder en god del CDer med klassisk musikk i tillegg til en relativt stor andel av ikke-klassiske CDer (jazz, rock etc.)  

Sist oppdatert: 22. mars 2019