Prosjektledere jobbskygging Alice og Maia

Nye prosjektleder i Jobbskyggingsprosjektet Alice Lewin og Maia Viken

Møt de nye Jobbskyggelederne

Håper på rekordår for Jobbskyggingsprosjektet!

"Vi mener dette er et tilbud som bør friste mange av studentene på NMH! Nå håper vi på å engasjere NMH studenter og alumni til å møtes for å utveksle erfaringer og tanker rundt livet i en musikkrelatert bransje.
Vårt håp er at studentene ved NMH vil benytte sjansen til å møte noen som kan gi dem en erfaring de ikke ville fått andre steder, enten det er noen som spesialiserer seg på det samme området som studenten, eller det er noen som driver med noe helt annet som kan gi studenten et nytt blikk på bruken av musikk i arbeidslivet. La dette bli et rekordår for jobbskyggingsprosjektet!"

Hva er Jobbskyggingsprosjektet?

Jobbskyggingsprosjektet har pågått i flere år og har skapt mange vellykkete møter mellom student og alumni. Det går i korte trekk ut på at nåværende studenter får tilbud om å besøke tidligere studenter fra NMH (NMH alumni) i deres arbeidssituasjon, både i Norge og også internasjonalt. Prosjektet gir studentene en unik mulighet til å danne nettverk, og bidrar til å knytte tettere bånd mellom NMH og det profesjonelle arbeidslivet. 

Prosjektet er sponset av CEMPE som støtter reise og opphold under jobbskyggingen. 


Det er altså god grunn for å sende avgårde en søknad med en gang!

Er du interessert?

SKJEMA FINNER DU HER! 

Team Jobbskygging venter på å høre fra deg!

Sist oppdatert: 12. februar 2020