Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Subliminal Throwback

-
Abstrakt maleri med former og farger vevd inni hverandre.

Subliminal Throwback – Reveals the Living Space: Velkommen til utendørs stedsspesifikk lydinstallasjon av Natasha Barrett.

Natasha Barrett

Åpningstider

  • Torsdag 24. juni kl. 13.00–17.00
  • Fredag 25. juni kl. 15.00–19.00
  • Lørdag 26. juni kl. 11.00–19.00

Omtale

Lyden utendørs trenger inn i både våre bevisste og underbevisste opplevelser. Vi ignorerer mye av den – den blir for stille, flyktig eller alminnelig til at vi registrerer den blant våre andre tanker og aktiviteter. Likefullt, blant alt det skjulte, finnes bemerkelsesverdige egenskaper av rom, kilde, aksjon og respons, og alle befinner seg rett utenfor vår egen dørstokk.

«Subliminal Throwback» får frem det levende stedet i en stedsspesifikk 3D-lydinstallasjon. Skjulte kvaliteter hentet fra et tilsynelatende ubetydelig vinterlydbilde plasseres i forgrunnen og sidestilles med lydbildet her og nå i juni, og manøvrerer vår «lytting» slik at vi «hører».

Lyden er designet i samsvar med den som allerede eksisterer og volumet er lavt. Vi inviterer besøkende til å slappe av i eller utforske lydområdet.

Arbeidet er en del av program for kunstnerisk utviklingsarbeids prosjekt «Reconfiguring the Landscape», som undersøker hvordan tredimensjonal elektroakustisk komposisjon og lydkunst kan gi stimulasjon til en ny bevissthet om utendørs lydmiljøer.

Flyer til installasjonen "Subliminal Throwback", med teksten: " Sebliminal Throwback. Reveals the Living Space. Utendørs lydinstallasjon, Natasha Barrett", samt åpningstider, sted og informasjon om at arrangementet er gratis og at smittevern gjelder.