Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Anniken Jess Iversen

Senior­råd­gi­ver

Seksjon for kommunikasjon og samfunnskontakt

Hjelp med nettsider?

Ta gjerne kontakt hvis du trenger hjelp med, eller informasjon om nmh.no, ansatt.nmh.no eller student.nmh.no. E-postadressen er webmaster@nmh.no.

Jeg er også kontaktperson for universell utforming av IKT. Ta gjerne kontakt eller en kikk på uu-siden på ansatt.nmh.no.

Om meg

Jeg er ansatt som Norges musikkhøgskoles webmaster og nettredaktør med overordnet ansvar for eksterne og interne nettsider. Det siste året har jeg også vært prosjektleder for nettsideprosjektet, hvor vi har utarbeidet flunkende nye nettsider for nmh.no, ansatt.nmh.no og student.nmh.no på publiseringsløsningen Craft. Prosjektet tok også for seg en videreutvikling av Musikkhøgskolens visuelle profil for digitale og trykte flater. Vi lanserte nettsidene den 17. august 2020 og prosjektet ble avsluttet i desember samme år.

Utdanning

Jeg har en utdanning i musikkteknologi fra NTNU og kommunikasjon fra HiOA (nå OsloMet).

Jobberfaring

Jeg har tidligere jobbet ved OsloMet som digital rådgiver, og var senest teknisk prosjektleder (tech lead) for oslomet.no som ble lansert i januar 2019.

I tillegg til dette, har jeg erfaring som teknisk prosjektleder for ungdata.no og har jobbet med flere intranettprosjekter og kvalitetsarbeid på nett.

Ellers er jeg lidenskapelig opptatt av musikk og har blant annet gitt ut egenkomponert dill under aliaset Anana.