Oppstart 2018 Flying start f Paal Audestad 2.jpg

Bilder fra en oppstartuke

Et nytt kull med 85 bachelorstudenter er klare for å starte opp på Musikkhøgskolen. Oppstartuka byr på samspill, foredrag, omvisning og mange nye møter.

Velkommen til NMH!. Rektor Peter Tornquist og prorektor Hilde Ringlund tar i mot studentene mandag morgen.
Inn til første time.
Sanyu Christine Nsubuga er vokalist og begynner på bachelor i musikkpedagogikk, jazz-impro. – Jeg valgte bort en studieplass i England. Ville heller gå på Musikkhøgskolen for å fortsatt være en del av musikkmiljøet her i Norge. Mitt inntrykk av NMH er at det her er et godt og internasjonalt miljø. Det synes jeg er spennende.
Quiz i lunsjen i regi av Studentutvalget (SUT)
Mina Langsæter spiller horn og begynner på bachelor i utøving. – Jeg har gått to år på Grieg-akademiet i Bergen, men ville komme til et større miljø med et annet fokus. Inntrykket jeg har av Musikkhøgskolen er det er et bra studieopplegg og mange muligheter.
Sam Asgari begynner på det frie kandidatstudiet (FRIKA). Han komponerer og spiller på laptop. – Jeg er en rockegutt, smiler han. – Jeg begynner på det frie kandidatstudiet for å kunne kombinere kunst og popmusikk. Det er ingen andre som tilbyr et studium der du kan søke på ditt eget prosjekt og få spesialtilpasset studiet.
Canvas er læringsplattformen alle skal bruke. Det er viktig å komme i gang fra første stund. Håkon Kvidal forklarer.
De nye bachelorstudentene blir fra dag én kastet ut i samspillsprosjektet The flying start, som utfordrer dem både musikalsk og mentalt. Fredag er det konsert kl. 19.00.
Karoline Strand spiller fiolin og begynner på bachelor i utøving. – Jeg har alltid spilt, så jeg ville studere musikk og bli musiker. Har hørt mye om NMH, og jeg søkte meg hit for å bli en del av et stort musikkmiljø med mange kjekke prosjekter og gode lærere.
Oppstart 2018 flying start f Paal Audestad 23.jpg
Sist oppdatert: 22. august 2018