Få en oversikt over konsertene våre

Ønsker du en praktisk oversikt over konsertene på Musikkhøgskolen vinter/vår 2017, kan du hente en brosjyre eller be om å få den tilsendt.

På Musikkhøgskolen er det konserter omtrent hver dag med studenter, lærere, gjester, orkester, kor, klassisk musikk, folkemusikk, jazz og improvisert musikk. Musikkhøgskolen er en av de største konsertarrangørene i landet, og de fleste konsertene er gratis.

< Gå til konsertkalenderen

< Kontakt oss for å få konsertbrosjyren tilsendt

< Last ned konsertbrosjyren (pdf)

Lyden av Musikkhøgskolen

Det store høydepunktet i vår er likevel festivalen Lyden av Musikkhøgskolen. Fra 23. til 26. mars fyller vi Oslo sentrum med alle lydene fra Musikkhøgskolen. Vi vil sette preg på store deler av bybildet med konserter, presentasjoner, workshops og stunts fra alle fagmiljøene våre på Operaen og plassen utenfor, Sentralen, Musikkhøgskolen, Kulturkirken Jakob, Universitetsbiblioteket på Blindern, Oslo S og sentrale T-banestasjoner.

Med over 600 studenter og 200 ansatte innen nær sagt alle musikksjangre, er Norges musikkhøgskole landets desidert største musikalske smeltedigel. Nå smeller vi til med en fire dagers festival.

Plakat til å henge opp

Bakerst i brosjyren er det limt inn en plakat, du kan nappe ut og henge på kjøleskapet som en påminner.

Sist oppdatert: 30. januar 2017