Kaffe av Jen viaFlickr
Foto: jen via/Flickr

Meld deg på Coffee Schmoffee

Vil du spille på Kammermusikkuka i november 2019?

Coffee Schmoffee er en ny konsertserie, initiert av studenter ved NMH. Konsertene vil foregå under Kammermusikkuka i uke 45 2019, mandag til fredag fra kl. 9.00 - 9.45. 

Studentene ønsker å skape en uformell konsertscene hvor man fremfører kammermusikk på tvers av seksjonene på klassisk. Rammene vil være ca tre øvelser og deretter konsert, som vil bestå av korte verker eller satser. Dette betyr at man er nødt til å stille godt forberedt til første prøve. Lærere er allerede engasjerte til å være med å spille, og ønsker å sette sammen grupper hvor de er involverte som medmusikere, og ikke nødvendigvis lærere.

Meld dere inn til coffeeschmoffee.ks@gmail.com for å bli plassert i grupper. Her er det også mulig å komme med forslag til hva man vil spille eller annet repertoar man ønsker å høre. Det finnes også en liste for repertoarforslag i kjelleren, der man kan skrive opp ønsker. 

Dette er en ypperlig mulighet for deg som vil utforske nytt repertoar og nye folk i en low key-sammenheng!

Ta når som helst kontakt med Coffee Schmoffee-styret: Maren Ballestad, Bram Mulders, Åsmund Moen, Sandrine Schau, Fredrik Klepper Eriksen og Nanna Ikutomi Sørli.

Sist oppdatert: 18. juni 2019