Student: Her treffer du administrasjonen

Selv om vi ikke kan samles på NMH, holder vi hjulene i gang fra hvert vårt hjemmekontor. Administrasjonen er på nett og svarer på e-post. Nettsiden oppdateres og vi har laget en egen Youtube-kanal; «Rektors rom».

Dette er en rar og uvant situasjon, og vi har ikke tilgang til NMH-bygningene. Men alle i studieadministrasjonen er på jobb og vil forsøke å svare på spørsmålene dine.

Digitale systemer, videoblogg og viktig informasjon

På nettsiden ligger saken «Koronatider – råd til studenter og ansatte».

Her finner du lenke til digitale læringssystemer og tekniske løsninger. Saken blir daglig oppdatert med det nyeste innen karanteneregler, reiserestriksjoner, osv. Der finner du også lenke til rektor Peters videoblog. 

Studieseksjonen

Har du spørsmål om studiepoeng knyttet til prosjekter som nå ikke blir gjennomført, undervisning, eksamen eller andre ting, er det bare å sende e-post til din studentkontakt. Vi har ikke nødvendigvis svar på alt akkurat nå, men vi jobber med planer for både arbeidskrav og alternative eksamensformer dersom det skulle bli nødvendig.

IT

It-teamet er betjent i kontortiden, men hjemmefra. Send gjerne e-post til it@nmh.no om du har spørsmål.

Kommunikasjonsseksjonen

Både kommunikasjon og markedsføring er på jobb hjemmefra, og nås på e-postadressen kommunikasjon@nmh.no.

Biblioteket

Biblioteket har laget en egen side for Gratisressurser og tilgjenglige bibliotektjenester under koronasituasjonen. Der har vi prøvd å samle relevant informasjon for dere som nå må jobbe / lese / skrive / forske hjemmefra.

Biblioteket har fortsatt faste vakter via hjemmekontor og prøver å hjelpe så godt vi kan.  Send gjerne spørsmål på mail (b@nmh.no).  

Kontakt

Her finner du oversikt over hvem som gjør hva i administrasjonen.

Har du spørsmål som dreier seg om NMH og koronasituasjonen, kan du sende e-post til korona@nmh.no.

Håndvask fri bruk.jpg
Koronatider – informasjon for studenter og ansatte

NMH er stengt, men vi jobber hjemmefra. Her kan du lese om digitale løsninger, hjemmekontor, karantene og finne lenke til rektors videoblogg.

Sist oppdatert: 18. mars 2020