David Engmo2.jpg

Lyden av Musikkhøgskolen 2020

19.–22. mars 2020 skal NMH igjen prege Oslo med Lyden av Musikkhøgskolen. Denne siden oppdateres jevnlig med informasjon om festivalen.

Prosjektforslag

Frist var 15.september og skjemaet er stengt for nye forslag. Vi jobber nå med å sortere den store mengden forslag som har kommet inn og følger opp hvert enkelt prosjekt.

Dersom du har et prosjekt du bare MÅ melde inn til festivalen så kan du gjøre det til lydenavnmh2020@nmh.no, men vær obs på at det er liten sannsynlighet for at prosjekter som meldes inn nå etter fristen vil kunne realiseres.


Tenk:
stort - smått -  tradisjonelt - nyskapende - offentlige rom - små rom - store rom- minimalistisk - maksimalistisk - lek og moro - ultraseriøst - på tvers  - på langs

– Mangfold og NMH i all sin bredde er det kompasset vi styrer etter.  Vet du om et spennende sted i Oslo du vil at NMH skal være synlig? Her kan du prøve ut artige ideer du  kanskje ikke vanligvis får gjort, sier Gunnar Flagstad – som er kunstnerisk leder sammen med Larissa Tereščenko og Eyolf Dale.

De ønsker forslag til prosjekter i det offentlige rom, prosjekter som passer i små rom – «åpent hus på NMH» eller med publikumspotensiale til å fylle Lindemansalen, prosjekter som viser fagmiljøene – også aktiviteter utenom konserter, prosjekter på tvers av fagmiljøer og studieprogram og gjerne initiert, eiet og drevet av studenter.

Se filmen fra Lyden av Musikkhøgskolen 2017

Organisering av festivalen og planleggingen

Budsjettrammen for Lyden av NMH 2020 er 1,5 millioner kroner.
Prosjektleder: Thomas Møller
Styringsgruppe: Morten Halle, Gunnar Flagstad, Kjetil Bjørgan, Stig Gunnar Ringen, Lars H. Kurverud og Åsmund Moen (student)
Kunstnerisk lederguppe: Gunnar Flagstad, Eyolf Dale og Larissa Tereščenko

Prosjektansvarlig

lars.h.kurverud.jpg

Lars Holmen Kurverud

Seksjonssjef
Seksjon for konsert- og arrangementsproduksjon

Relaterte artikler

Brian Olguin Cliff2.jpg
Nye muligheter på Lyden av Musikkhøgskolen 2020

Med «Lyden av Musikkhøgskolen» på trappene, er mulighetene mange for å røske i A4-rammene for musikken som skal formidles.

Sist oppdatert: 14. juni 2019