Oslo maraton 2014 013 -web.JPG

Etter maraton - før Holmekollstafetten

En hilsen fra Kjetil Løpesjef: Vi får proff trenerhjelp fram mot Holmekollstafetten.

Takk for i lørdags, alle som løp!

Det ble jo en knalldag. De aller fleste fant startstreken, noen persa, noen ikke, men alle fikk rast fra seg. Og hadde forhåpentligvis en flott dag. Cirka 30 ansatte og studenter fra NMH tok turen gjennom gatene i Oslo.

Og ikke minst - et stooort takk til alle som også spilte på scenen vår ved Stortinget!! Ingen skal si at studenter fra Norges musikkhøgskole er pripne som stiller opp her og spiller, med minimalt av oppvarmingsmuligheter og frosne fingre. Da fikk vi vist oss fra denne siden også. Morsomt at mange av løperne t.o.m. tok seg tid til å ta bilder av oss mens de løp forbi scenen.

Det neste organiserte sprellet herfra blir Holmenkollstafetten, lørdag 9. mai.

Sett av datoen nå med det samme.

Vi fikk på plass tre lag i år (45 pers) og ingen grunn til at vi ikke skal stille med fire lag neste år.

Gulroten: NMH vil engasjere en av landets ledende løpere til å trene elitelaget vårt i oppkjøringen (Takk, Rektor Peter og Bjørg B!)

Kommer tilbake med info om uttak og påmelding.

I mellomtiden: Bare fortsett med løpinga, alle sammen. Eller syklinga, svømminga osv. osv. Eller dropp heisen og ta en etasje eller to til fots. Kondis er kondis.....

....og overføringsverdien til kjernevirksomheten ved NMH er ikke altfor langt unna, den tar bare en tur innom Fakta om fysisk aktivitet (Folkehelseinstituttet)

Vi sees og høres.

Vennlig hilsen / Best wishes
Kjetil Myklebust
Produsent / producer
T. +47 23 36 70 97

 

Sist oppdatert: 25. september 2014