Maren Selvaag

Spilte inn musikkvideo med hjelp fra Steinway og Skanska

Jazzpianist Maren Selvaag har gått utradisjonelle veier for å spille inn musikkvideo.

Maren ble ferdig med sin master i utøvende jazzpiano på Musikkhøgskolen i fjor. Siden det har hun vært frilanser og spilt inn plate.

Når hun nå skal promotere musikken frem mot albumutgivelse til høsten, har hun inngått et samarbeid med Steinway og entreprenørkonsernet Skanska.

Spektakulært

Maren ville spille inn en video i spektakulære omgivelser og fikk ideen om å bruke den snart ferdigstilte jernbanebrua ved Hallevannet i Vestfold. Hvorfor ikke ta med seg et flygel ut dit og spille inn musikkvideo der?

Det er Skanska som bygger brua, og Maren tok kontakt med dem for å høre om det kunne la seg gjøre. De likte ideen og har bidratt med finansiering og innspilling.

Prøver å tenke annerledes

Steinway-flygelet har hun fått lov til å bruke etter å ha inngått en avtale med Steinway om å samarbeide om markedsføringsprosjekter.

Maren håper dette kan inspirere andre unge musikere til å gå utradisjonelle veier når de skal promotere seg selv og musikken sin:

– Jeg håper at andre kan bli inspirert til å ta kontakt med bedrifter, institusjoner og organisasjoner for lignende samarbeid – vi må ikke søke om støtte til alt vi gjør. I dette tilfellet var ett møte med Steinway og ett møte med Skanska alt som skulle til for å få det til! I tillegg har både Skanska og Steinway promotert meg gjennom sine kanaler som igjen har gitt meg mye større eksponering og nedslagsfelt.

Sist oppdatert: 6. juni 2016