Bygninger og fasiliteter

Her finner du informasjon om 1.-og 2.hus, øverom, lesesaler, åpningstider og andre funksjoner og fasiliteter som Norges musikkhøgskole kan by på!

1. hus

Bygget mot Slemdalsveien ble tatt i bruk i 1989. Huset har en kammersal (Levinsalen) og en konsertsal (Lindemansalen) med 365 sitteplasser og sceneareal for et symfoniorkester med kor.

Bygget har bibliotek, kantine og avanserte lydtekniske rom med innspillingsstudio, arbeids-, undervisnings- og øverom, og kontorer.

2. hus

2. hus sto ferdig i 2007. Bygget inneholder undervisningsrom, auditorium for 100 personer, kontorer, lydstudioer, øverom og flere spesialrom for jazz
og annen forsterket musikk.

1. hus og 2. hus er koblet sammen i underetasjen og med en glassbro i 3. etasje.

Reservasjon av rom og saler

Biblioteket

Biblioteket ved Musikkhøgskolen er meget velutstyrt.

Her finner du bl.a. PC-rom, lytterom, studierom, videorom og grupperom. PC-rommene er også åpne utenom bibliotekets åpningstider.

Låne

Bøker, tidsskrifter, noter og DVD-er kan du låne med deg hjem. Plater og CD-er må benyttes på bibliotekets PC-rom eller lytterom.

Databaser

Via nettsiden kan du søke i bibliotekets database. I tillegg får du tilgang til spesielle nettressurser, bl.a. lydbaser, musikkleksikon, ordbøker på nett, tidsskriftartikler
i fulltekst, oversikt over aktuelle kurs og konkurranser og veiledning i skriving av konsertprogrammer.

Lånekort

Studentkortet ditt fungerer også som lånekort, men vær oppmerksom på at det må kvitteres på egne navnelister for noter til skolens kor- og orkesterprosjekter.

Sist oppdatert: 14. januar 2018