Meld deg på åpen dag!

Fristen for å melde seg på åpen dag 2018 nærmer seg med stormskritt - meld på din institusjon innen 19. oktober.

12. november åpner Norges musikkhøgskole dørene for elever i videregående skole, folkehøgskoler med musikklinjer, kulturskoler og andre interesserte. Velkommen til et variert program med musikkinnslag, foredrag, informasjon om studier og mesterklasseundervisning.

Påmelding

Under finner dere lenker til påmeldingsskjemaer. Lærer eller annen representant fra skolen melder på klasser samlet. Dersom mindre grupper ønsker å komme uten lærer, kan de velge seg en kontaktperson og melde seg på via det samme skjemaet.

Påmelding til Åpen dag

Elevene kan selv melde seg på mesterklasse, men det er også anledning for instrumentallærer til å melde på sine elever samlet. Påmeldingsfrist er onsdag 24. oktober.

Påmelding til mesterklasser

Program for dagen

Programmet for Åpen dag

Vi har stor påmelding av elever som vil spille for NMHs lærere. Ved høy påmelding vil vi prioritere elever fra folkehøgskoler med musikklinje og elever i 3. klasse på musikklinjen på videregående skole. Elever på andre klassetrinn kan imidlertid også melde seg på og vil få spille hvis det er plass hos den enkelte lærer. Vi anbefaler at elever som planlegger å søke opptak ved en musikkutdanningsinstitusjon spiller fra sitt prøvespillprogram på disse timene.

Les om Åpen dag 2017

Sist oppdatert: 14. september 2018