Bli kjent med Mosaikk pianoskole 1-2-3 – et metodeverk med mange innfallsvinkler og stor bredde!

Norges musikkhøgskole introduserer i samarbeid med Norsk Musikkforlag en ny utgave av metodeverket Mosaikk pianoskole. Bøkene er inkludert i kursavgiften.

Tid: Fredag 27. oktober kl.10.00-14.00

Sted: Norges musikkhøgskole, Slemdalsveien 11, Oslo

Kursavgift: kr. 600,-. Prisen inkluderer lunsj og metodeverket (4 bøker) til 50% rabatt

Påmeldingsfrist: 19. oktober
Klikk her for å komme til påmeldingsskjema

Påmeldingen er bindende. Dvs at dersom du melder deg av etter påmeldingsfristen vil ikke kursavgiften bli refundert.

Målgruppe

Klaverpedagoger som underviser eller ønsker å undervise nybegynnere.

Om kurset

Kursholderne vil presentere en ny utgave av Mosaikk pianoskole, der elevboken har fått navnet Mosaikk pianoskole 1-2-3. Kursholderne vil vise hvordan metodeverket kan brukes i tilknytning til den nye rammeplanen for kulturskolen. Det blir lagt opp til dialog og diskusjon om metodiske innfallsvinkler.

Mosaikk pianoskole 1-2-3 henvender seg i hovedsak til nybegynnere i aldersgruppen 7-12 år, og er tilrettelagt for både individuell undervisning og gruppeundervisning. Gehøret er i sentrum og metodeverket gir opplæring i notespill, besifringsspill, musikkteori, musikkhistorie m.m.

Mosaikk pianoskole 1-2-3 består av elevbok, lydinnspillinger, melodibøker, ekstraoppgaver og en lærerveiledning.

 

Kursholderne

 

altBjørg Julsrud Bjøntegaard er førsteamanuensis og har nylig avsluttet en periode som viserektor for utdanning ved Norges musikkhøgskole. Hun er pianist med en utøvende musikerbakgrunn, men har de senere årene undervist i instrumentaldidaktikk og praksis ved høgskolen. Bjørg har i sine FoU arbeider bl.a. fokusert på talentutvikling og organisering av instrumentalundervisning på ulike instrumenter. Hun har gitt ut en rekke metodehefter og repertoarhefter for klaver.

 

 

altIngunn Fanavoll Øye er dosent i gehørtrening fra Norges musikkhøgskole. Hun er utdannet gehørpedagog og klaverpedagog, og i sin undervisning og sine forsknings- og utviklingsarbeider har hun i stor grad vært opptatt av hvordan gehørtreningskunnskap kan brukes i forbindelse med utøving. Hun kommer denne høsten med boken "Lutter øre" som er en lærebok i gehørtrening for høyere musikkutdanning på bachelornivå.

Spørsmål?

imported-image

Åse Karin Hjelen

Rådgiver
Studie- og FoU-seksjonen
ellen.haldar-krovel.jpg

Ellen Haldar

Rådgiver
Studie- og FoU-seksjonen
Sist oppdatert: 17. august 2017