Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Search

FRIKA in Concert

What are they really doing on the FRIKA study programme? This semester's second FRIKA concert offers sound in all forms.

Program

 1. Safwan Nizam
 2. UNIAH
 3. Rosie Larssen
 4. William Dillner trio
 5. Støygruppa
 6. Christian Moosdorf
 7. Technosatan
 8. Tilla Gaasø

Safwan Nizam

Safwan Nizam er en multi-instrumentalist og låtskriver.

På denne konserten skal det spilles flere sanger han har skrevet selv som tilhører forskjellige sjangrer, som funk, hard rock og pop.

UNIAH

 • Una Venaas – vokal, elektronikk og tangenter
 • Gard – tangenter
 • Evelien – harpe

Foto (på toppen): Una Venaas.

Musikken er basert på egne drømmer, mareritt og søvnparalyser - og en stor fascinasjon for det surrealistiske.

Rosie Larssen. Foto: Cecilie Schmidt Pauluk @cipschk på Instagram

Rosie Larssen

Rosie er en pop- og soulbasert musiker som bruker el-bass som et hovedinstrument i sine verker. Du vil høre en rekke med musikk som kretser rundt det melodiske, rytmiske og akkordiske elementene til bass og sang.

William Dillner. Foto: Jan Granum

William Dillner trio

 • William Granum Dillner – vokal og trommer
 • Colin Lilius Karlsen – elektrisk bass
 • Simen Jakobsen Harstad – elektrisk gitar

Den unge og urørte William Dillner inviterer til konsert sammen med dyktige utøvere fra FRIKA-linjen på NMH. Dillner skriver popmusikk som bærer preg av elementer fra både R&B, soul og jazz. Vanligvis er låtene preget av en glatt og polert produksjon, men denne gangen er han å se og høre i et nedstrippet og noe røffere trioformat, sammen med to unge og brilliante musikere, Colin Karlsen og Simen Harstad.

Støygruppa. Foto: Una Aurora Sand Venås

Støygruppa

 • Oliver Fremo Amundsen – elektronikk
 • Una Aurora Venås – vokal, elektronikk
 • Rosie Larssen – bass
 • Tilla Gaasø – flygel, vokal

Fire frikere* (Frika-studenter) som fant hverandre gjennom en felles interesse for støymusikk.

Christian Moosdorf. Foto: Elise Sløgedal

Christian Moosdorf

Christian Moosdorf arbejder til daglig med musikproduktion og komposition. Jeg er meget optaget af at finde mine egne lyde og skabe et personligt lydunivers med inspiration fra indie, elektronisk musik og den nordiske tone. Da jeg primært arbejder med at producere samt indspille musik ser jeg frem til at få lov at vise lidt af mit arbejde. Repetoiret kommer til at blive nyt materiale, work in progress.

Technosatan. Foto: Nadia Warholm Essahli
 • Snorre Kaspersen Laugerud
 • Åsmund Dahlin Johansen
 • Christian Moosdorf

Technosatan. Hardt, monumentalt og aggressivt: Technosatan ble skapt med et ønske om å lage ren støy, bestemt og kompromissløs. Fysisk musikk som tvinger kroppen i bevegelse og transe. Resultatet er hardt, melankolsk og fysisk befriende. Tunge synther og sirkelsag-gitar slynges inn i et enormt atmosfærisk rom. Inspirert av Paula Temple, black midi, Radiohead og Swans. Bandet bringer et monumentalt liveshow der musikerne stoisk fører an. Ristende høyttalere og flakkende lys leder publikum gjennom en støyseremoni. Technosatan er rave i slow motion, en hissig galopp inn i en fjellvegg, et dykk i en skitten kulp.

Tilla Gaasø. Foto: Abi Qadar

On the Bach­el­or of Music with Indi­vidu­al Con­cen­tra­tion (FRIKA), a selected group of students get the opportunity to work on their own personal project. The music deriving from here can be soft, hard, grand or intimate, but it always carries the students' own expression. Tonight the students offer a colourful musical and visual experience in the Lindeman Hall.

More Concerts

Published: Jun 10, 2022 — Last updated: Nov 23, 2022