Gå til hovedinnhold
Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music Søk

Finn stu­den­ter til betal­te spille­opp­drag

På Musikkhøgskolen finner du noen av Norges aller fremste utøvere, pedagoger, komponister, arrangører, band og ensembler. Her finner du oppdaterte lister over studenter som er aktuelle for betalte spilleoppdrag ved siden av studiene.

Tillatelse til direktekontakt

Musikkhøgskolen administrerer og formidler ikke oppdrag for studenter, men her kan du finne lister over studenter som har gitt Musikkhøgskolen tillatelse til å publisere info og direkte kontaktinformasjon til bruk for eksterne oppdragsgivere.

Lister over studenter

Det er mange studenter på NMH og mange flere potensielle utøvere som kan ta oppdrag enn hva som fremkommer på disse listene. NMH har dessverre ikke anledning til å formidle kontaktinfo til andre enn de som har registrert seg her.

Tillatelser

Studentene på listene under har gitt tillatelse til at deres informasjon og kontaktdetaljer publiseres på nmh.no.

Instrument

I listene er instrument skrevet i parentes. Dette indikerer at dette ikke er studentens hovedinstrument ved NMH, men bi-instrument studenten har oppgitt å kunne ta oppdrag på.

Satser

NB! Det er ikke anledning til å kontakte studenter for gratisoppdrag. Vi anbefaler alle våre studenter å følge anbefalte satser og minstetakster fra CREO på creo.no.

Spilleoppdragsliste 2023-24

Søk i listene

Finn frem i listene ved å klikke Ctrl+F eller Cmd+F for å søke opp instrumenter, personer og så viidere. Listene oppdateres og utvides jevnlig, så vi anbefaler ikke utskrift av listene.

Bokmerk gjerne denne siden og bruk lenkene du finner i nedtrekkslistene over.

Honorar og betaling

Alle oppdrag som formidles via Musikkhøgskolen/ disse listene skal være betalte oppdrag, der honorar må forhandles, avtales og utbetales direkte mellom student og oppdragsgiver. Norges musikkhøgskole anbefaler at man følger honorarsatser fra CREO og Norsk Komponistforening.

Henvendelser til studenter med forespørsel om oppdrag uten honorar skal ikke forekomme.

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål rundt ordningen, eller generelt om studenter til betalte spilleoppdrag, ta kontakt med produksjonssjefen.

Publisert: 16. jun. 2020 — Oppdatert: 3. jun. 2024