Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Finn studenter til betalte spilleoppdrag

På Musikkhøgskolen finner du noen av Norges aller fremste utøvere, pedagoger, komponister, arrangører, band og ensembler. Her finner du oppdaterte lister over studenter som er aktuelle for betalte spilleoppdrag ved siden av studiene.

Tillatelse til direktekontakt

Musikkhøgskolen administrerer og formidler ikke oppdrag for studenter, men her kan du finne lister over studenter som har gitt Musikkhøgskolen tillatelse til å publisere info og direkte kontaktinformasjon til bruk for eksterne oppdragsgivere.

Lister over studenter

Her finner du lister i PDF-format slik at du kan ta direkte kontakt med studentene for betalte spilleoppdrag

Velg digital versjon

Vi gjør oppmerksom på at listene er best tilpasset digital visning slik at man kan zoome inn og ut på tekst med liten skrift, samt klikke på lenker. Listene oppdateres og utvides jevnlig, så vi anbefaler ikke utskrift av listene.

Bokmerk gjerne denne siden og bruk lenkene over.

Honorar og betaling

Alle oppdrag som formidles via Musikkhøgskolen/ disse listene skal være betalte oppdrag, der honorar må forhandles, avtales og utbetales direkte mellom student og oppdragsgiver. Norges musikkhøgskole anbefaler at man følger honorarsatser fra CREO og Norsk Komponistforening.

Henvendelser til studenter med forespørsel om oppdrag uten honorar skal ikke forekomme.

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål rundt ordningen, eller generelt om studenter til betalte spilleoppdrag, ta kontakt med produksjonssjefen.